Besniji nego ikada do sada POBESNELI MAKS SE VRAĆA U BIOSKOPE

Apokaliptična priča smeštena u pustinjske predele gde se svako bori za golo preživljavanje. Postoji samo dvoje ljudi koji su spremni i sposobni da u haotični svet vrate mir i poredak. Maks koga tišti tragedije u kojoj je izgubio ženu i dete i Furioza neustrašiva ratnica. Njih dvoje će zajedno po drumovima planete da traže spas za čovečanstvo.

Hardiju se u novom nastavku pridružila i provkativna Šarliz Teron.

(old_image)

Pobesneli Maks: Autoput besa petnaest je godina bio samo ideja i do kraja snimanja ista ta ideja pretvorena je u 400 sati materijala. Kako bi isto sažeo u 110 minuta najčišće akcije, reditelj Dzordž Miler se obratio dugogodišnjoj saradnici, montažerki Margaret Siksel kako bi, prema njegovim rečima: „ Stvorila vremenske dimenzije i sve delove spojila u jedinstveno iskustvo za istinski doživljaj.“

Jednom prilikom Miler je izjavio: „ Film ne postoji bez publike, on nije na disku ili u konzervi, već je u bioskopu i oživljava kad se mi kao gledaoci poistovećujemo sa strancima i predajemo se radnji. To je podeljeno iskustvo i samo tako znamo šta smo napravili”

POBESNELI MAKS: AUTOPUT BESA u bioskope dolazi ovoga četvrtka!

Pogledajte još