OPASNA ROKAČINA: Čorba, Rundek i Who see na Lake festu

Ove godine, festival će ponuditi pregršt dobre muzike, koja će zadovoljiti sve ukuse publike. Glavne zvezde su Riblja čorba, Elemental, Babe, Darko Rundek, Goblini, Ortodoks Kelts i Who see, ali tu je i dosta drugih izuzetno kvalitetnih sastava. Na prvom mestu Dejan Petrovic Big Band, Nikola Pejaković, ali i Bjesovi, Iskaz, DST, Pankrti, Ničim izazvan, Prti Bg, Mortal Kombat, Stereo banana, Josip A Lisac, Uzemljenje, Igra duhova, Samostalni referenti i mnogi drugi.

Ovogodišnji, peti po redu "Lake festival" alternativne muzike, održaće se u Nikšiću na jezeru "Krupac" od 11. do 16. avgusta.

Organizatori festivala, odlučili su da iznenade mnogobrojnu publiku i da ove godine prirede pravi spektakl, koji će da traje šest dana. Prva tri dana ljubitelji ove muzike uživaće u besplatnim koncertima uglavnom autorskih bendova iz regiona, na platou Doma revolucije, u centru grada. Tih dana posetioci će se upoznati sa festivalom i uživati u čarima grada pod Trebjesom, ali i zagrejati se za trodnevnu - veliku završnicu

Nakon warm up-a u gradu, posetioci će imati priliku da uživaju u koncertima na velikoj bini na Krupcu.

Pogledajte još