Viva Vox napravio horski spektakl u Areni

“Kao što sam rekla na koncertu, naučno je dokazano da kada ljudi pevaju zajedno njihova srca kucaju u istom ritmu. Večeras susva srca u Areni kucala kao jedno.Zaista smo ponosni i srećni što smo obeležili ovaj datum sa publikom koja je bila tako spremna na pesmu i koja je tako lepo prihvatila kako naše stare obrade, tako i nove pesme koje su prvi put čuli u našem izvođenju. Bila je čast i zadovoljstvo nastupiti u Areni. Želimo da se zahvalimo svima koji su bili što su nam to omogućili“, izjavila je Jasmina Lorin, dirigent hora.

Fokus cele večeri bio je na magičnim glasovima koji su dočaravali najveće svetske i domaće hitove, a koji su bili upotpunjeni zanimljivim video materijalima, inovativnim koreografijama i vrhunskom rasvetom. Posebnu pažnju privukla je Nevena Pavlović, jedna od solista u pesmi „Enter Sandman“, koju ni iščašenje kolena nije sprečilo da izađe na scenu, kao i solista u pesmi Boemska Rapsodija Marko Živković, koji je neočekivano počeo da peva sa tribina.

Arenom je odjekivala „Africa”, „Ameno“, „Wavin' Flag “ i ali i novi hitovi koji su oduševili masu kao što su „Enjoy the Silence“ grupe Depeche Mode, „Chandelier“ od Sije, „Unsustainable“ grupe Muse. Najavljena obrada Metallica-ine pesme „Sandman“, koju je publika zahtevala skoro od samog početka, zapalila je završnicu koncerta nakon najvećih hitova hora „Du Hast“, „The Prodigy Mix“, „Killing in the Name“. Pesma „Ajde Jano“ je na prvom bisu podigla skoro celu Arenu na noge, dok je „Show Must Go On“ bio kruna sjajnog koncerta. Publika je zahtevala još biseva, tako da je ponovljen Beyonce-in „End of Time“ koji je već zapalio masu na početku drugog dela programa, kao i legendarna tema Monti Pajtonovaca „Allways Look on the Bright Side of Life“.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.