Promocija kanala E! TV

Esencija „crvenog tepiha“ odnosno glamur poznatih prikazani su na promociji novog televizijskog kanala „Entertainment“ u klubu „Magacin“. Promociju ove televizije upriličili su Emina Jahović, Katarina Rebrača, Mirka Vasiljević, Bilja Krstić, Biljana Ristić, Sindi iz nekadašnje grupe „Models“, i mnogi drugi.

Nova televizija „Entertainment“ (skraćeno „E!“) prikazuje život poznatih, sa njom ste uvek u toku svih dešavanja, uz pregršt zanimljivih emisija, rijalitija, uvek svežih vesti i najnovijih tračeva direktno iz Holywood-a.. Ovaj kanal ima i svoje internetsko izdanje, koje obiluje video klipovima, slikama i vestima, a sam pogled na kategorije – moda, crveni tepih, filmovi, „grozna istina“ (awful truth) - pokazuje izobilje tračeva iz svih sfera javnog života.

Najviše pažnje osvojila je Emina Jahović, koja je svojom garderobom ostavila najjači utisak, mada su sve zvanice bile u elegantnim toaletama.

Nakon govora u kome su publiku pozdravili gosti iz Amerike, predstavnici televizije „E!“ i direktorka SBB-a Dragica Filipović, gosti su posluženi šampanjcem na način koji dosada nije viđen kod nas. Devojka u belom kostimu, zakačena nogama za gornju konstrukciju, „viseći“ je otvarala jednu po jednu flašu šampanjca (koje su ukrug poređane na lusteru) i posluživala goste koji su prinosili čaše.

Organizatori ovog događaja su produkcija „Super star“, Goga Grubješić i Aleksandar Đorđević. Mi smo iskoristili priliku da sa poznatima porazgovaramo o novoj televiziji, kao i o tome šta trenutno rade...

Sa Mirkom Vasiljević pričamo o povodu njenog dolaska na ovu promociju:

- Sa Gogom Grubješić imam saradnju već godinama unazad, i učestvovale smo zajedno na mnogim događajima, kao i humanitarnim akcijama. S vremena na vreme pratim ovaj kanal, tako da mi je posebno drago da je „E!“ TV konačno i kod nas.

Na čemu trenutno radiš?
- S obzirom da je mesec oktobar u toku, pozorišna sezona već uveliko traje. Radim u pozorištu „Boško Buha“, a nova pozorišna predstava je u novembru u pozorištu „Akademija 28“. To je dečija predstava sa mladom glumačkom ekipom, koja je puna elana i želje da sve ispadne kako treba. Fakultet je u toku, tako da ću uskoro morati da „zagrejem stolicu“.
Što se tiče televizije, počela je da se prikazuje serija Ljubiše Samardžića „Jesen stiže, dunjo moja“. Takođe, „Pare ili život“ sa Milanom Karadžićem očekujemo u novembru...

Kako ćeš uklopiti fakultet i posao?
- Već sam navikla da uporedo idem u školu i da radim. Prvo osnovna, pa srednja škola, i evo sada fakultet. Fakultet je naravno mnogo zahtevniji, ali snalazim se... Često sam neispavana, i nemam vremena za svoj privatni život, i za druženje, ali ima vremena, nadoknadiću.

Film koji si poslednji pogledala, i koji je ostavio utisak na tebe?
- Poslednji film koji sam gledala u bioskopu je „Surova istina“, i bila mi je interesantna ta komedija.

Bez obzira što i nije toliko prisutna u javnom životu kao nekad, gde god da se pojavi Sindi, iz bivše grupe „Models“, privlači pažnju.
- Uvek kad je nešto aktuelno i bitno, ja sam tu da propratim dešavanje. Posebno mi je drago da sam ovde jer je super atmosfera, i ima dosta zanimljivih ljudi i mojih prijatelja.

Šta je sada aktuelno u tvom životu?
- Trenutno ne radim ništa što se tiče javnog života. Radim ono što je sada važno za mene, a to je – održavam trudnoću. Uživam i odmaram se.
br /> Da li si u kontaktu sa bivšim članicama grupe „Models“?
- Nisam, zato što svaka vodi svoj život, a i prilično smo udaljene - Sandra je u Rusiji, a Mimi u Americi. Ima već prilično vremena kako nismo bliske. Znam da su se obe udale, a Mimi ima tri devojčice.

Da li planiraš da se kasnije vratiš svojoj pevačkoj ili manekenskoj karijeri?
- Ne verujem, pošto sam počela da se bavim dizajnom večernjih haljina. Trenutno sam na „trudničkom bolovanju“, ali kasnije želim da se posvetim dizajnu i profesionalno time da se bavim. Jedino tako sebe vidim u javnom životu.

Nada Veljković

više o ovome

Pogledajte još