Čak Profet na Hutenini festu

Čak Profet će u petak, 15. Maja, u Domu omladine nastupiti na HUTENENI Festu, na kojem učestvuju i The Bambi Molesters, Rebel Star i Jonah Tolchin.

Cena ulaznice za HUTENENI Fest u pretprodaji je 1500 dinara, a karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Gigstix i Eventima, na blagajni Doma omladine Beograda i u kafeu Šikarica (Skadarska 22). Uz prvih 50 ulaznica koje su u prodaji u Šikarici ide i specijalni poklon, CD "Kalifonija" grupe Rebel Star!

Pre dve godine Čak Profet je doveo svoj prateći bend The Mission Express prvi put u Beograd i održao rokenrol masterklas za brojnu i egazaltiranu publiku. Na početku šeste decenije života i dalje sa istim žarom živi rokenrol, svira svoj verni Telekaster i igra sa se svim stvarnim i izmišljenim podžanrovima popularne muzike - indi, folk, pop, kantri, soul...

Posle neverovatne turneje po Brazilu kojom su obeležili 20 godina postojanja, u Beograd se vraća najbolji rokenrol bend iz Hrvatske, gospodari talasa i rifova The Bambi Molesters!

"Rekom" će se spustiti sa severa do Beograda i učiniti da opet, baš kao i na antologijskom koncertu u Klubu DOB-a u oktobru prošle godine, pevamo, skačemo, smejemo se i uživamo. Bez grupe Rebel Star ovaj festival nije kompletan, a popularni internacionalni rok bend upravo završava rad na svom četvrtom studijskom albumu. Milan Glavaški, Atila Prikler, Ešli Bris, Majk Kentiš i Čaba Marinka opet u našem gradu, a naša je želja da "ovaj sivi grad iznad kog su sateliti" bude tehnikolor oaza. Bar na jedno veče.

Pogledajte još