Nećemo potceniti Liverpul

BEOGRAD, 23. oktobra 2009. (Beta) - Fudbaler Mančester junajteda Nemanja Vidić rekao je da je njegova ekipa spremna za nedeljni prvenstveni derbi protiv Liverpula, u koji nećeući sa potcenjivačkim stavom prema rivalu uzdrmanom lošim rezultatima na početku sezone.

Prema procenama britanskih novinara, Mančester će biti favorit u meču na Enfildu, pošto je Liverpul "vezao" četiri poraza, dok se Junajted nalazi na čelu tabele Premijer lige.

"Nije dobro da preterujemo sa samopouzdanjem, ali je dobro što smo ušli u seriju pobeda pred meč sa Liverpulom. Verujem u kvalitet ovog tima i to je ono što je najvažnije", rekao je Vidić za televiziju Skaj.

Mančester je sredinom nedelje u Ligi šampiona savladao moskovski CSKA sa 1:0 i ostao na vrhu tabele Grupe B sa maksimalnih devet bodova.

"Imamo perfektan start, tri pobede iz tri utakmice. Sada možemo malo lakše da dišemo. Takođe, bilo je važno da ne primimo gol, jer nam se to već često događalo ove sezone. Narednih nedelja čeka nas nekoliko veoma važnih utakmica i sadašnja dobra forma mogla bi da bude presudna", zaključio je Vidić.

Vidić je prošle sezone za Mančester odigrao 55 utakmica i postigao sedam golova.

Pogledajte još