Izašao je ceo line up STEREOTIPA, a poslednja dva imena će vas oduševiti

Muzičko- plesna organizacija Stereotip, posle dva uspešna izdanja u Zagrebu, seli se u nedelju 17. maja u Beograd, gde će u kultnom prostoru SKC- a zavrteti Dixon, Felver, Molnar i Schwabe. Njima će se pridružiti di- džejevi Petar Dundov i Dav, koji su po svojim nastupima već poznati beogradskoj publici.

Dundov će na ovoj žurci predstaviti svoj poslednji album "Sailing Off The Grid", koji je objavljen na kultnoj belgijskoj etiketi "MusicMan". Zbog kvaliteta njegove muzike, mikseve ovog izvođača često u svoje nastupe uvršćuju najveća svetska imena poput Adama Beyer- a, Laurent Garnier- a, Hernan Cattane- a, Richija Hawtin- a, što samo potvrđuje njegov kvalitet.

Još jedan hrvatski muzičar, ”, Davor Stošić - Dav, začiniće ovaj Stereotip zvucima tech-house i deep-techo muzike. On sebe ima preko 40 izdanja, a neka od njih će publika u SKC-u čuti uživo. Dav je poznat po svom dinamičnom live nastupu koji će, svi beogradski klaberi koji u nedelju posete ovaj party, iskusiti "na svojoj koži".

Naravno i posle objavljenog potpunog line up- a, zvezda večeri ostaje uveženo ime nemačke underground muzike, Dixon, koji će u centar Beograda sigurno uneti šmek berlinskih klubova.

Kako su early bird ulaznice od 900 dinara već rasprodate, u prodaji su se pojavile karte od 1.200 dinara, dok će se na dan žurke ulaz plaćati 1.500 dinara. Vrata SKC- a biće otvorena u 17 sati, a party će trajati do 2 ujutru.

Izvor: 24 sata

Pogledajte još