Pušenje pod vedrim nebom: Sejo Sexon i ekipa u Bašti Sava centra

0

Tačno šest meseci od rasprodatog koncerta koji su tradicionalno održali u Beogradu na Dan Republike, 29. novembra prošle godine, Zabranjeno pušenje se vraća u prestonicu – u petak, 29. maja, u Baštu Sava centra!

Sejo Sexon i ekipa nikada do sada nisu održali solistički koncert u Beogradu na otvorenom, te pripremaju do sada neviđenu letnju žurku koju su u svom stilu nazvali ​​

,,Pušenje pod vedrim nebom”.

U Bašti Sava centra 29. maja očekuju se isključivo ,,bosa stopala”, ,,lutke sa naslovne strane” i veliki broj ,,djevojčica kojima miriše koža”, uz neizostavne ,,karabaje”…

Grupa Zabranjeno Pušenje upravo je završila sa snimanjem novog spota za pesmu ,,Tri kile, tri godine”, trećeg spota sa albuma ,,Radovi na cesti”. Prethodna dva video rada, ,,Boško i Admira” i ,,Ti voliš sapunice” postigla su izuzetan uspeh i gledanost, tako da se novi spot koji će biiti plasiran tik pred veliki beogradski koncert, sa nestrpljenjem iščekuje.

Ulaznice za koncert koji će Zabranjeno pušenje održati 29. maja u Bašti Sava centra, dostupne su po pretprodajnoj ceni od 1.000 dinara ​na svim Gigs Tix prodajnim mestima, u​ Felix Shopu (TC Sremska, I sprat)​ i u Klubu Sioux (Skadarska 40a)​​. Na veče koncerta, na ulazu u Baštu Sava centra, ulaznice će koštati 1.200 dinara.


Foto: A. Zec

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.