ŠOK: Šavija abortirala Tošićevo dete

Abortirala Tošićevo dete!

Pevačica i manekenka Nataša Šavija priznala je da je bila u ljubavnoj vezi sa fudbalerom Zoranom Tošićem, te da mu se zbog toga raspao brak.

Nataša je čak ispričala i da je sa njim ostala trudna.

- Tošić i ja smo se viđali na tim putovanjima, išli smo zajedno u Marbelju i Moskvu. Vezu smo većim delom održavali putem telefona. Dolazio je i u Novi Sad kod mene. Veza je trajala šest meseci i nikada nismo imali problema da izlazimo u javnost zajedno. Uvek kada bi se desilo da izađemo u grad bili smo u velikom društvu tako da niko nije mogao da skonta da smo zajedno. Bilo mi je lepo s njim, jedino se nismo tako često viđali - ispričala je Nataša, koja je takođe priznala da je sa njim očekivala bebu.

- Jednom. Ali sve je završeno - rekla je Šavija, i tako uslovno rečeno priznala abortus.

Šavija je takođe priznala da roditelje nikada nije upoznala sa Tošićem, jer su oni znali da je oženjen.

- Sva putovanja je on finansirao, kada je trebalo da putujem, ja sam roditeljima govorila da idem sa dečkom, ali ga zbog žene nisam nikada upoznala. Smetalo mi je što je oženjen, ali tada se desila ta hemija, nisam mogla ništa da promenim. Mi smo morali da prekinemo vezu onog trenutka kada je ona podnela zahtev za razvod. Sigurno je nešto saznala pa je odlučila da se rastave. Čula sam da je ona pustila našu SMS prepisku novinarima i da je to bio uzrok razvoda - ispričala je Nataša, a preneo je "Kurir".

Nadlanu / izvor: opera-17

Pogledajte još