ANALNE PRIČE: Istine i laži o omiljenoj pozi otpozadi!

Boleće
Analni seks nije nužno bolan, iako može da bude. Najčešće je bolan, jer se praktikuje na pogrešan način. Mnoge žene ga smatraju izuzetno prijatnim, a neke čak doživljavaju i orgazme. Bitno je samo da krenete polako, da se potpuno opustite i da koristite dovoljno lubrikanta. Krenite prvo s prstom ili nekom igračkom i uskoro ćete zaboraviti na sve nelagode.

Bolelo jednom, boleće uvek

Apsolutna neistina. Ako ste jednom imali loše, bolno iskustvo, razlog je verovatno što se niste pridržavali gorespomenutih pravila, ali to ne znači da će vam biti bolno svaki put. Ako želite ponovno da pokušate, isprobajte to kada budete apsolutno opušteni, a muškarac neka istovremeno stimuliše klitoris. Na taj način, osećaj prijatnosti apsolutno će nadvladati sve ostale.

Neće vas više poštovati

Dakle, on je dobio šta je hteo i sad više ne želi da ima išta s vama. Događa se, ali to nema nikakve veze s analnim seksom. To može da se dogodi i s bilo kojim drugim scenariom. To je samo stvar osobe s kojim ste se smuvali i koja vas nije vredna.

Povredićete se

Povrede su uvek moguće ako se nešto radi na pogrešan način. I prilikom vaginalnog seksa može doći do mikropukotina na zidovima vagine, ako niste dovoljno vlažni. Samo budite nežni i koristite dovoljno lubrikanta i sve će biti u redu.

Ne treba vam kondom

Da zatrudnite ne možete, ali i te kako možete da pokupite neku polno prenosivu bolest ili, u najboljem slučaju, Ešerihiju koli, koja može dovesti do infekcije mokraćnog sistema. Ukratko, kondom ne samo da je poželjan nego je obvezan.

Muškarac će hteti samo analno

To bi bilo kao da kažete da će, kada mu jednom pružite oralni seks, želeti samo pušenje. Svaki seksualni čin pruža drugačije iskustvo i zadovoljstvo i, mada muškarci analni seks obožavaju zbog intenzivnijeg osećaja, i dalje vole vaginalni seks kao i pre.

Prljav je, bukvalno

Ovo je definitivno jedan on najraširenijih, ali i najpogrešnijih mitova. Činjenica je da anus i donji deo rektuma ne sadrže toliko „otpada“ koliko se smatra. To ne znači da bi analni seks trebalo da usledi kad god vam padne na pamet, bez ikakvih priprema. Postoje sapuni za analnu higijenu i poželjno je da ih upotrebite pre seksa, kao i da izbegavate vaginalni seks odmah posle analnog (osim ako, naravno, ne promenite kondom). Temeljno se operite, koristite kondom i lubrikant i nećete imati nikakve brige!

Nadlanu / izvor: alo.rs

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.