TRAGEDIJA U KNEŽEVCU: Mladić se obesio nakon udesa

Savo Ražić (23) iz Imljana, kod Skender Vakufa, izvršio je samoubistvo nakon što je sa svojim automobilom pasat sleteo sa puta u selu Zlovarići, takođe u ovoj opštini. Mladić se obesio u utorak u večernjim satima, u blizini mesta na kojem je sleteo.

"Nakon što je sleteo, izašao je iz automobila, otvorio gepek i iz njega izvadio konopac za šlepanje auta, a zatim se obesio", ispričao nam je izvor.

S obzirom na to da na automobilu nije pričinjena veća materijalna šteta, to je isključeno kao motiv samoubistva.

Inače, beživotno telo mladića pronašao je njegov otac Stojko u ranim jutarnjim satima, a koji se, nakon što je obavestio policiju i sam dao u potragu kad je video da mu se sin ne vraća kući. Komšije, prijatelji i rodbina dan posle tragedije koja je pogodila Imljane, ali i celu opštinu, ne mogu da shvate šta se prelomilo u ovom mladom čoveku da digne ruku na sebe.

Kako su kazali, bio je primer svim mladima jer je bio veoma vredan, pošten i čestit momak. Prema jednoj od mnogih priča koje kruže Skender Vakufom, jedan od razloga za samoubistvo je i neslaganje porodice da Savo svoj život nastavi u inostranstvu.

"Već duže vreme je imao devojku Dajanu sa kojom je bio veren, a koja živi u Austriji, tako da su krajem juna zakazali venčanje. Planirao je da se tamo preseli, ali su od njega očekivali da ostane i da nastavi da se bavi porodičnim biznisom", rekao nam je jedan od komšija iz Imljana.

Nadlanu / izvor: kurir

Pogledajte još