Otkidate na ogromne grudi? Evo kako da ubedite devojku da ih uveća (VIDEO)

Ivan Lekask (59) autor je priručnika za ljubitelje velikih grudi "Ubedite je da poveća grudi", koji je napisao sa svojom partnerkom Viktorijom.

Viktorija je, pogađate, grudi povećala i to sa solidne D na neverovatnu K korpu: "Uvećanje grudi vinuće vaše samopouzdanje kao žene u neslućene visine, osećaćete se seksi i neodoljivo", kaže ona.

Ivan i Viktorija priručnik su napisali na osnovu zajedničkog iskustva. "Kad sam ovu temu spomenuo pred svojom bivšom ženom, to je bio potpuni fijasko. Ali, vremenom sam shvatio da joj zapravo nisam 'prodao' ideju na pravi način. I tada mi je sinulo da bi trebalo da napišem priručnik", objašnjava Ivan.

Nakon razvoda, Ivan je imao nekoliko veza tokom kojih je (da ne poverujete) uspevao partnerke da ubedi da "odu pod nož", a od 2010. je u srećnoj vezi sa Viktorijom (47) koja deli njegov entuzijazam po ovom pitanju, prenosi britanski "Metro".

Lekask veruje da je njegov priručnik sjajna stvar i da je sigurno "spasao" mnogo veza širom sveta svojim uputstvima: "Nedavno mi je pisao čovek koji je ozbiljno razmišljao da ostavi ženu frustriran činjenicom da je 'ravna kao daska'. Shvatam ja da to deluje krajnje plitkoumno, ali posmatrajte to ovako: ako ćete biti sa nekim celog života, recimo 40 ili 50 godina, da li je stvarno ok da se pomirite sa tim da vaš seksualni život neće biti zadovoljavajući sve to vreme?"

Ivan priznaje da je njega veće grudi privlače pre svega seksualno (što je pravo "iznenađenje"), ali kaže da to ima i još dobrih strana: "Novac koji smo potrošili na Viktorijinu operaciju nam se do sad već 'isplatio' jer joj uglavnom progledaju kroz prste kad prekorači brzinu tokom vožnje", šali se on.

Istine radi pomenućemo činjenicu da on pokriva troškove estetske intervencije (pravi kavaljer). Kaže da je do sad na povećanje grudi svojih partnerki, zaključno sa Viktorijom potrošio oko 20.000 dolara: "Pravi džentlmen platiće večeru i platiće estetsku intervenciju uvećanja grudi. Uostalom, Viktorija je ta koja mora da nosi dodatnu 'težinu', tako da je pristojno da ja platim za to."

A Viktorija ima poruku za sve one naivne žene koje misle da bi o svom izgledu trebalo same da odlučuju: "Mislim da je pogrešno to što žene ne žele da izađu partneru u susret. Ako vaš muž voli plavuše, ja mislim da bi trebalo da se ofarbate u plavo. Ako on voli veće grudi, što da ne? Zašto im ne pružiti fantaziju, ono za čime žude?"

Stvarno da ne poverujete. Uzgred budi rečeno, ovaj svet ide do đavola: priručnik je kupilo 3.500 ljudi. Iz raznih zemalja.

Izvor: tvbest.rs

Pogledajte još