Uplatili letovanje u Grčkoj očekujući OVO, ali kad su stigli, dočekao ih je ŠOK!

Džes Vudhaus (19) iz Derbišira uplatila je letovanje od 1.600 funti za sebe i majku Džuli, kojoj je to bio poklon za 50. rođendan.

(old_image)

“Rekli su nam da će hotel biti završen prvog maja, ali kada smo stigli, tamo je bilo gradilište. Ispred hotela je bila kaljuga, a građevinski radnici su bili na sve strane”, kaže ona.

Jedno dete je na podu u hotelskoj sobi našlo gomilu šrafova, a u drugoj su s plafona visili kablovi.

(old_image)

Posle šest sati čekanja putnici su premešteni u drugi hotel, a neki su završili u objektima niže kategorije. “Do kraja odmora nismo bili sigurni da li će nas vratiti nazad, upropastili su nam odmor”, kaže Džes.

Turisti, od kojih su neki uplatili aranžman za porodicu u iznosu od 1.000 funti za nedelju dana, uputili su na Tviteru kritike na račun agencije “Tomson”.

(old_image)

“Danas sam stigao u hotel Blue Lagoon Princess, Halkidiki, gde treba da provedem medeni mesec. Hotel je gradilište i nije završen”, napisao je Sem Pasko.

“Rezervisao sam sobu sa pogledom na more i džakuzijem, a posle šest sati čekanja na ključ, rečeno mi je da neće biti završen još nedelju dana. Na kraju (posle celog dana putovanja i čekanja sa našom devetomesečnom bebom) premestili su nas u drugi hotel”.

Na sajtu Trip Advisor Pol iz Linkolnšira napisao je:
“Radovi napreduju sa svakim danom, ali je mesto prašnjavo i prljavo, neprekidno nalećete na građevinske radnike, a kablovi vire na sve strane. Vodokotlić u našem kupatilu ili nije radio, ili bi sve poplavio. Tri puta smo zvali vodoinstalatera.”

(old_image)

Agencija “Tomson” je izdala saopštenje u kome se izvinila putnicima zbog neprijatnosti:

“Tomson se izvinjava malobrojnim prvim gostima hotela Blue Lagoon Princess” na Halkidikiju, koji su doživeli neprijatnost zbog završnih radova na izgradnji hotela. Čim smo obavešteni o situaciji, naš tim je u saradnji sa hotelom organizovao alternativni smeštaj. Bio je to gest dobre volje u skladu sa našim uslovima, koje su klijenti prihvatili prilikom uplate aranžmana.”

Nadlanu / izvor: blic, dailymail

Pogledajte još