Uplatili letovanje u Grčkoj očekujući OVO, ali kad su stigli, dočekao ih je ŠOK!

Džes Vudhaus (19) iz Derbišira uplatila je letovanje od 1.600 funti za sebe i majku Džuli, kojoj je to bio poklon za 50. rođendan.

“Rekli su nam da će hotel biti završen prvog maja, ali kada smo stigli, tamo je bilo gradilište. Ispred hotela je bila kaljuga, a građevinski radnici su bili na sve strane”, kaže ona.

Jedno dete je na podu u hotelskoj sobi našlo gomilu šrafova, a u drugoj su s plafona visili kablovi.

Posle šest sati čekanja putnici su premešteni u drugi hotel, a neki su završili u objektima niže kategorije. “Do kraja odmora nismo bili sigurni da li će nas vratiti nazad, upropastili su nam odmor”, kaže Džes.

Turisti, od kojih su neki uplatili aranžman za porodicu u iznosu od 1.000 funti za nedelju dana, uputili su na Tviteru kritike na račun agencije “Tomson”.

“Danas sam stigao u hotel Blue Lagoon Princess, Halkidiki, gde treba da provedem medeni mesec. Hotel je gradilište i nije završen”, napisao je Sem Pasko.

“Rezervisao sam sobu sa pogledom na more i džakuzijem, a posle šest sati čekanja na ključ, rečeno mi je da neće biti završen još nedelju dana. Na kraju (posle celog dana putovanja i čekanja sa našom devetomesečnom bebom) premestili su nas u drugi hotel”.

Na sajtu Trip Advisor Pol iz Linkolnšira napisao je:
“Radovi napreduju sa svakim danom, ali je mesto prašnjavo i prljavo, neprekidno nalećete na građevinske radnike, a kablovi vire na sve strane. Vodokotlić u našem kupatilu ili nije radio, ili bi sve poplavio. Tri puta smo zvali vodoinstalatera.”

Agencija “Tomson” je izdala saopštenje u kome se izvinila putnicima zbog neprijatnosti:

“Tomson se izvinjava malobrojnim prvim gostima hotela Blue Lagoon Princess” na Halkidikiju, koji su doživeli neprijatnost zbog završnih radova na izgradnji hotela. Čim smo obavešteni o situaciji, naš tim je u saradnji sa hotelom organizovao alternativni smeštaj. Bio je to gest dobre volje u skladu sa našim uslovima, koje su klijenti prihvatili prilikom uplate aranžmana.”

Nadlanu / izvor: blic, dailymail