KAKO ODVESTI U KREVET KOJI ZNAK: Ovnovi vole provokaciju, Rakovi padaju na romantiku

Ovan

Ljude rođene u vatrenom znaku Ovna najlakše je osvojiti direktnim pristupom. Ne vole igrice i okolišanja, stoga im pokažite da ste otvoreni i spremni za avanturu. Budite privlačni i istaknite svoje telesne atribute. Ovnovi su po prirodi osvajači, pa je potrebno samo da im malo podstaknete maštu.


Bik

Zavođenje promišljenog Bika iziskuje mnogo vremena i strpljenja. Njima se nikuda ne žuri, stoga ne vole napasne i agresivne osobe. Muškarac pada na lepe i ženstvene žene, dok ženu privlače uglađeni kavaljeri. Put do njihova srca ide kroz želudac, pa ćete ih osvojiti ukusno pripremljenom večerom.


Blizanci

Vrckavim Blizancima sviđaju se inteligentne i duhovite osobe s kojima će moći satima o svemu da razgovaraju. Smejte se njihovim šalama i divite se njihovoj inteligenciji. Pokažite im da znate mnogo o temama koje su im zanimljive, pa će vrlo brzo da zatraže vaš broj mobilnog.


Rak

Rakovi su nežni i redovno padaju na romantiku, stoga ćete ih najlakše osvojiti stalnim izlivima pažnje i grandioznim gestovima. Pokažite im koliko vam je stalo do njih i dajte im na neki način do znanja da su posebni. Rakovi vole da brinu o drugima, stoga nemojte da se plašite da im pokažete svoju ranjivu stranu.


Lav

Vatreni Lavovi redovno padaju na lep i atraktivan izgled. Tašti su i žele biti viđeni u najlepšem društvu, stoga se pobrinite da ste stalno doterani kad ste u njegovoj blizini. Uživaju kad im se drugi dive, stoga nećete pogrešiti ako im budete delili komplimente i obasipali ih poklonima.


Devica

Povučene Device nije lako zavesti jer su oprezne i sumnjičave. Ne vole klasične pokušaje udvaranja i ostaju ravnodušne na izlizane komplimente, no privući će ih pametna i uglađena osoba koja im pristupi kao prijatelj. Želite li da osvojite njenu pažnju, započnite razgovor o nekoj knjizi ili filmu.


Vaga

Ljupke Vage padaju na privlačan izgled, stoga osoba koja želi da privuče njihovu pažnju mora da bude lepo doterana i ne sme da štedi na parfemu. Kad vas primeti, obaspite je komplimentima na račun njene lepote. Budite šarmantni, pristojni i odmereni jer Vaga ne podnosi nametljivce i hvalisavce.


Škorpija

Ako želite da osvojite Škorpionovu pažnju, morate da odišete seksepilom i harizmom. Ljudi rođeni u ovom znaku nikad ne padaju samo na izgled jer im je bitnije ono što se ispod njega krije. Voli odvažne ljude koji znaju šta žele, stoga ga gledajte ravno u oči. Zagolicajte mu maštu i nemojte odmah otkrivati sve adute.


Strelac

Društveni Strelac uvek je raspoložen za flert i zavođenje, stoga mu slobodno priđite i otvoreno pokažite svoje namere. Oduševiće ga vaš direktan pristup, pa će želeti bliže da vas upozna. Budite duhoviti, šarmantni, vedri i otvoreni za nova iskustva. Ništa mu nije privlačnije od osobe koja zna da uživa u životu.


Jarac

Suzdržane Jarce nije lako zavesti jer su uvek na oprezu i ne vole da gube kontrolu. Ipak, teško ostanu ravnodušni na čari inteligentne osobe koja im imponuje snažnom osobnošću. Vole ljude koji drže do sebe i uživaju ugled u društvu, pa ga osvojite pričama o svom uspešnom poslu i velikim ambicijama.


Vodolija

Vodolije vole ljude koji se ne uklapaju ni u kakve okvire. Primetiće osobu s originalnim stilom odevanja, neobičnom frizurom ili pirsingom. Ako ga želite zavesti, najbolji je otvoreni pristup. Priđite mu i pozovite ga na piće, a tokom razgovora stavite mu do znanja da ste širokih shvatanja i otvoreni za nova iskustva.


Ribe

Nežne i osetljive Ribe žude za pažnjom, pa ćete ih lako zavesti nekim romantičnim gestom i ljubavnim izjavama. Kažite im da nikad pre niste s nekim bili tako duboko povezani. Stavite li im do znanja da ste saosećajni i uvek na strani slabijih i nemoćnih, osvojićete srce Ribe.

Izvor: Mali horoskop