Perverznjaci otkrili: 9 najluđih mesta na kojima su masturbirali

Jedna kompanija koja proizvodi seksi igračke sprovela je anketu o mestima na kojima su muškarci masturbirali, piše “Women's Health”.

Oko 20 odsto muškaraca reklo je da je automobil najčešće neobično mesto na kojem su se “olakšali”, a šest odsto je priznalo da su to uradili na poslu. Ovo su najčudniji primeri.

U svlačionici
“Igrao sam košarku u srednjoj i bio sam jako sujeveran. Jedan od mojih rituala bio je masturbiranje pre utakmice. Obično bih to radio kod kuće, ali jedno veče utakmica je bila daleko i išli smo odmah posle škole. Kada smo došli na odredište, masturbirao sam iza pregrade u svlačionici – dok je oko mene bilo oko 30 frajera.”

U šatoru
“Devojka i ja smo bili na kampovanju i za par dana sam osetio “potrebu”. Ona nije želela da radi ništa seksualno jer se nismo tuširali tri dana, pa sam preuzeo stvar u svoje ruke kad je ona zaspala.”

U bioskopu
“U bioskopu je bilo samo nekoliko ljudi, niko nije sedeo blizu mene, a film je bio užasan. Bio je vruć letnji dan, pa sam uživao u klima uređaju. Bilo je primamljivije nego hodati do stana kako bih to uradio. Mislim da sam tog dana odlučio da više neću živeti bez klime.”

U autu
“Znam da nije neka velika stvar, ali okolnosti jesu. Kao srednjoškolac sam obično bio jako brzo “gotov”. Jedno veče sam se zezao s devojkom na zadnjem sedištu auta. Nju je pozvala mama i sela je napred da telefonira na miru. Palo mi je napamet da se “ispraznim” kako bih duže izdržao ako dođe do seksa – i uspelo je.”

U WC-u kafića
“Jednom sam nekako završio ljubeći se s devojkom koja je bila mnogo privlačnija od mene. To je bilo jasno i mom penisu koji je podivljao. Počeo sam da osećam bol baš kada su je prijateljice odvukle iz kafića. Nisam znao šta bih drugo, pa sam otišao u odvratno prljavi WC i završio u roku od pet sekundi. Više nikada nisam video tu devojku.”

U džakuziju
“Ne znam zašto sam to uradio. Verovatno zato što sam bio zguran u hotelskoj sobi sa svojom porodicom. Zato kad sam ostao sam u masažnoj kadi, iskoristio sam samoću. Činilo se kao dobra ideja, ali skoro sam se onesvestio od vrućine.”

U biblioteci
“Znao sam to da uradim u biblioteci kada bi bila gužva, na primer tokom ispitnih rokova. Tako sam pravio pauzu od toga što sam radio. Uzeo bih laptop sa sobom kako bih mogao da gledam porniće.”

U avionu
“Bio sam na dugom letu i bilo mi je užasno dosadno. Kada mi je dosadno, obično masturbiram. Zato sam otišao u WC i rešio to.”

U crkvi
“Jednom sam to uradio u toaletu crkve. Znam, idem u pakao.”

Nadlanu / izvor: 24sata