VLAŠKA MAGIJA: Kako da osvojite muškarca iz snova i UDATE SE ZA NJEGA

Ako kojim slučajem prolazite kroz istočnu Srbiju, neminovno ćete naići na neke oblike takozvane vlaške magije, kao i osobe koje se time bave. Ili poznaju nekog ko se time bavi. I gotovo svi će potvrditi da to "radi".

Devojke i žene dolaze mahom zbog jedne stvari: pod sumjom da im je "nešto nabačeno", jer nikako da im krene na bolje, a ni da sretnu ljubav svog života. Jedna baka koja ne želi da otkriva svoj identitet otkrila je kako je posavetovala devojku koja je došla kod nje jer ne može da se uda.

Kupi češalj od trešnjinog drveta
Češljaj se njime svako veče, na svetlosti Meseca tačno 21 dan, dok se gledaš u ogledalo. Nakon toga, po želji i navici.

Nabavi belu košulju sa crvenim detaljima

Najbolje da ti detalji budu cvetići, srca ili tufnice.

Gde god da te pozovu - ti idi!

Čak i kada ti se ne ide, uvek prihvati.

Gledaj u nebesa
Ovo je dobro i za zdravlje i da suđeni nađe put do tebe.

Ne ustručavaj se da razgovaraš sa ljudima
Čak i ako ti se ne dopada, ne odbijaj ljude od sebe! Ovo je jako bitno!

(old_image)


Tumačenje:

Češalj od trešnjinog drveta dobro je imati jer je izuzetno kvalitetan, sprečava elektrisanje kose, ne lomi je. Češljanje pred ogledalom uveče podstiče promatranje sopstvenog lika i karaktera, glađenje kose pojačava ljubav prema sebi, a 21 veče je stavljeno čisto zbog magijsko-ritualnog prizvuka.

Bela boja privlači pažnju gotovo od najviše od svih, a što je najbitnije, asocijacije na nju su uvek pozitivne (nevinost, dobrota, mir...). Crveni detalji su tu da pojačaju upečatljivost, još ako je đuvegija Delija, eto dvostrukog pogotka!

Kako misliš da sretneš nekog ako sediš kući na Internetu? Gde god da te pozovu, idi, čak ako ti se ne dopadne ideja! Moderna su vremena, prinčevi se kreću van svojih zamkova, stoga je podjednako verovatno da ćeš ga sresti i na splavu i na planinarenju!

Niko ne voli pogrbljene devojke! Hodaj uspravno, gledaj pravo, ako ti je teško ti pomisli da te niko neće hteti grbavu i poturenu.

Možda najteži deo - kako komunicirati sa nekim ko ti se ne dopada? Lepo i lako! Vežbaj svoj šarm i samopouzdanje, shvati da je normalno da ti muškarci prilaze i udvaraju se. Pa čak i šarmantno odbijanje ide u prilog tvojoj zavodničkoj sposobnosti.

Pa dobro, gde je ovde magija?

I baka je na ovo pitanje odgovorila sa "Nigde". Koga može da privuče pasivna osoba ispunjena brigom? Možda se neka zabrinuta dama stvarno zaputi u istočnu Srbiju, ali će pored končića, travki i amajlije za privlačenjeg dragog dobiti i savet "bez promene stava i stanja svesti, nemoguće je da se išta desi". Dobro, ne baš tim rečima.

Magija je u svakom danu tvog preobražaja od blago depresivne osobe do nekog ko uživa u sebi i zadovoljan je sobom. Magija je kad vidiš zadovoljstvo u češljanju kose, doterivanju, ispijanju kafe u gradu, razgovoru i flertovanju sa suprotnim polom. I samo kao takva prizvađeš đuvegiju po svojoj meri.

Pogledajte još