Poznati o E! kanalu

Katarina Rebrača – model

Da li ste imali prilike da gledate E! kanal?
- Gledala sam taj kanal u Americi, a kod nas u Beogradu još nisam jer moja zgrada, nažalost, nema kablovsku. Kanal je uglavnom vezan za Oskare, i ono što mi se dopada jeste što snimaju uvek prvu liniju gde vidimo šta ko nosi i ko kako izgleda. To je, u stvari, njihova specifičnost, ne samo šta se dešava u svetu filma već i kako se te zvezde oblače, šta je novi brend.
Mislim da mnogi ljudi u Americi prate E! kanal kao neku vodilju za stil.

Šta mislite, da li Srbija ima materijala za takav kanal?
- Zašto da ne. Mi imamo potrebu za tim.

Kako napreduje vaša humanitarna organizacija?
- Trenutno je mesec roze mašnice, međunarodni mesec borbe protiv raka dojke i imamo veoma veliki broj projekata. Imamo štand u Tržnom centru Ušće, gde svi zainteresovani mogu da se informišu, a mesec ćemo zatvoriti 31. oktobra koncertom Željka Vasića od 17 časova. Najlepša manifestacija koja nam se bliži je „Bal ruža“, koji je 7. novembra.

Želja za 2010. godinu?
- Ja uvek imam iste želje. Vrlo sam skromna osoba koja je zadovoljna i zahvalna bogu što imam porodicu i prijatelje koji me vole, što smo moje dete i ja zdravi, i što imam trenutno puno ljubavi u životu.


Aleksa Jelić – pevač

Da li si gledao E! televiziju o poznatima i da li ti se dopada?
- Dok sam živeo u Španiji, dosta sam pratio taj kanal, i on se zaista bavi svim stvarima o poznatima, koje bi oni želeli i koje ne bi želeli da se znaju o njima. Krajnje je vreme da se u Srbiji promoviše taj kanal i da naša javnost sazna šta mi to radimo, od čega živimo, čemu se nadamo, o čemu sanjamo i to. Nadam se da će to uskoro i zaživeti.

Srpski džet-set na E! kanalu?
- Kod nas je svako poznat i naziva se VIP zvanicom, i oni koji nemaju nijednu ploču, nijednu pesmu, i ko peva i ko ne peva... Ja nisam merodavan da pričam o tom. Mislim da neko ko živi za umetnost i neko ko zaista voli to što radi, ne treba da se obazire na to da li će biti na naslovnoj strani nekog časopisa ili ne. Možda tako sporije ide, jer je bez pompe, ali sigurno duže traje.

Šta se dešava sa tvojom muzičkom karijerom?
- Trenutno spremam novi album, i to je jedino što me okupira svih ovih poslednjih nedelja. Zaista sam srećan, jer je to jedno sasvim novo delo, nove emocije, nova inspiracija, nova dešavanja. Album bi trebao da izađe u martu 2010. godine, odmah nakon učešća na Beoviziji, što će biti prvi festival na kom ću se pojaviti nakon dve godine pauze i gde će publika moći da me vidi. Nakon albuma, možda se prijavim i na Radijski festival koji je u maju mesecu.

Želja za 2010. godinu?
- Želja mi je da počnem da živim svoj san. To želim svima. Da volimo, da budemo voljeni i zaista se trudimo da budemo ono što jesmo, a ne nečije kopije.

Bilja Krstić – etno pevačica

(old_image)Ima li Srbija materijala za američki E! kanal?
- Ako se bude vodilo računa o nekom kvalitetu biće tu malo materijala za publiku. A ukoliko se gleda u nekom kvantitetu, biće to sasvim dovoljno. Mislim da je ova američka televizija, bar ono što pratimo, definitivno televizija koja favorizuje velike zvezde. A nisam sigurna koliko ih mi imamo na ovim prostorima. Ima vremena, možda će se roditi neke nove velike zvezde, zato je dobro da ovakva televizija postoji kod nas. Možda će se neko čudo i desiti.

Kakvi su vam planovi?
- „Bistrik“ i ja smo imali jedno veoma bogato leto. Dosta smo putovali, nedavno smo se vratili iz Italije gde smo pevali i imali sjajan nastup. Sad spremam novi album koji će se pojaviti sledeće godine, a sa njim ćemo sigurno nastupati i na jednom velikom festivalu koji je za mene izazov. Taj festival se održava u raznim zemljama, u Engleskoj, Španiji.....

Koncert u Beogradu?
- Ono čemu se najviše radujem je upravo koncert koji bi trebao da se održi 21. juna 2010. u Sava centru, u organizaciji Jugokoncerta. Vezali smo se za taj datum jer je taj dan, „Dan svetske muzike“. Nemci će nam raditi novi album, što je za nas jedna velika stepenica napred.

Želja za 2010. godinu ?
- Najveća želja mi je da se u ovoj zemlji konačno nešto lepo desi, a daće Bog da to bude baš 2010. godina. Da nam se vrati malo optimizma i da počnemo da živimo kao sav normalan svet.

Biljana Ristić - imitatorka

(old_image)Kako vam se sviđa E! kanal?
- Kanal sa crvenim tepihom, raznim tračevima, sa izveštajima sa Oskara je uvek fascinantan za publiku.

Da li bi taj kanal mogao da opstane sa domaćim zvezdama?
- Probaćemo, pa šta bude, ja mislim da mi imamo itekako dosta materijala. I mi volimo da prošetamo i da budemo slikani na crvenom tepihu, lepi smo i kreativni. Napravićemo mi to na naš srpski način.

Kakvi su vam planovi?
- Trenutno spremam jedan program „Nostalgija sa Biljanom Ristić“, koji će se pojaviti na jednoj popularnoj televiziji, ali ne smem još ništa unapred da vam otkrivam. Tako da sam odlazim u šou-programske vode.

Želja za 2010. godinu?
- Zdravlje. Ako imam sreće biće i zdravlja. To želim sebi i drugima.

Nenad Radujević - vlasnik modne agencije "Klik"

(old_image)Da li si već imao prilike da gledaš E! TV?
- Naravno, gledam ga već neko vreme preko kablovske i naročito volim da gledam njihove izveštaje sa „Crvenog tepiha“, jer je jako zabavno kako prenose i komentarišu odeću poznatih na raznim svečanostima. Vrlo rado bih neko svoje iskustvo posvetio tom segmentu njihove televizije.

Da li smo spremni za srpski E! kanal?
- Mislim da Srbija ima materijala za E! kanal bilo koje vrste. Srbi pre svega vole da se zabavljaju bez obzira da li je kriza ili ne. Ovaj kanal je definitivno pravi za ovo tržište.

Da li su pripreme za FW u toku?

- Užurbano radim na pripremi 26. po redu Nedelje mode koja će se održati od 2. do 9. novembra. Potrudili smo se da publici predstavimo ono najkvalitetnije i najbolje, jer u vremenu krize samo kvalitet pobeđuje.

Neka želja za 2010. godinu?
- Da zaboravimo prethodnu 2009. godinu, da se vratimo svi nekim normalnim životima, nastavimo tamo gde smo stali u proleće 2008. godine.

Tekst: Jelena Antonijević

više o ovome

Pogledajte još