HOROSKOP ZA 19. MAJ: Ovnovi su nervozni, Device čeka veliki uspeh

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Sunce i Mars, dva najznačajnije planete za predstavnike vašeg znaka obrazuju konjukciju što pojačava vašu želju za uspehom. Postajete mnogo energičniji ali za sada samo na rečima. Jedan Bik pokušava da vam ukaže na greške. Mesec u Blizancima pojačava nervozu.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Prenaglašeno astrološko polje posla donosi vam potrebu za isticanjem,zaradom, naročito ako vaš posao ima veze sa medijima ali pozicija Marsa, Merkura i Mesec pogoduje samo mladima ili mladim duhom, onima koji su spremni da maksimalno zalegnu za ono do čega im je stalo. Možete dobiti posao u medijima.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Vaš znak je izrazito naglašen prisustvom Marsa, planete energičnosti, Merkura, vladaoca vašeg znaka i mladog Meseca. Vreme je za neke nove poslove, za nove početke i za druženje sa mladima. Ako vas u svemu podržava jedan Lav ili neki Bik onda i poslušajte njegove savevete. Neki drugi Blizanac vam je od velike pomoći.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Imate mnogo planova ali ste nervozni ili u najboljem slučaju kreativni. Prenaglašen znak Blizanaca loše se odražava na nervni sistem onih koji ne znaju šta će i koji nisu u stanju da prave kompromise. Ako imate način kako da se dogovorite sa Lavom u vezi sa novcem, učinite to što je moguće pre.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Savršeno vam odgova pranaglašen znak Blizanaca i aspekt između Merkura i Jupitera u vašem znaku. Možda vas nerivira nečija iskrenost ali bi bilo bolje da poslušate savete osoba koje su vam iskreni prijatelji. Jedna Vodolija i neki Ovan dobro znaju kako treba da vas savetuju i šta je za vas najbolje.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Na poslu bi moglo da se nešto dobro dogodi i da krenu neki novi poslovi. Niste raspoloženi da slušate bilo koga iako dobro znate da vam mogu pomoći. Ne ulazite u rasprave ni sa šefovima ni sa mlađim kolegama. Moguć je aranžman za inostranstvo, neko će vam predložiti nešto što se ne odbija.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Profesionalne veze sa strancima donose dobit. Ako treba nešto da organizujete u inostranstvu, prepustite to prijateljima, rođacima, kumovima. Verujete da možete da se dogovorite sa onima koji su vam dragi oko bitnih pitanja, uključujući i finansijske. Vodolija, Ovan i Blizanci, daju vam korisne savete.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Naporan dan ako vaš posao ima veze sa finansijama, ako ste u nekoj vrsti partnerskog odnosa, ako nemate dovoljno strpljenja za one sa kojima radite. Pokušavate da organizujete život tako da vam ostane mnogo više slobodnog vremena ali vam to naročito ne polazi za rukom. Dobijate vest od jednog Bika ili Lava.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Odličan dan za one koji rade sa Ovnovima, Rakovima, Blizancima. Nemojte biti kontraproduktivni kada je u pitanju novac. Ako vam neko predloži zajednički posao a još uvek ne zna tačno kako bi izgledao u finansijskom pogledu, imajte poverenja u tu osobu ili se sami raspitajte koliko možete.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Naporan dan kako na fizičkom tako i na mentalnom planu. Verujete da možete da skupite tim saradnika koji bi vam pomogli u vezi sa nečim što je veoma bitno za vas, pokušavate da što pre započnete posao od koga očekujete dobru zaradu. Verujete u mogućnost nastavka saradnje sa jednim Blizancem ili Devicom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Jedan od boljih dana jer će vam biti jasno koliko se dopadate nekom s kim možete da nađete lako zajednički jezik. Mlade, slobodne Vodolije pokušavaju da nađu način kako da se dogovore sa bliskom osobom oko nečega što zahteva da se reši što je moguće pre. Imate na koga da se oslonite.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Prenaglašen znak Blizanaca preko koga tranzitira mlad Mesec donosi dosta nervoze i nestrpljenja, posebno onima koji su preambicozni, previše nestgrpljivi i nisu u stanju da se odupru nekoj vrsti pritiska. Nemojte se izolovati od sveta nego se posvetite osobama koje s pravom od vas očekuju neku vrstu pomoći. Dobro se slažete sa jednim Lavom.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još