PREKO PORNIĆA DO MLAĐANOG MOMKA: Šta spaja Severinu i Kim Kardašijan

0

Severina Vučković (43) i Kim Kardašijan (34) imaju mnogo toga zajedničkog. Obe su starije od svojih partnera, vole momke koji su vešti s loptom, ekspresno su se verile, neprestano bombarduju društvene mreže provokativnim selfijima i imaju kućni pornić.

Severina se nedavno pohvalila novim frajerom, 15 godina mlađim Igorom Kojićem, dok je Kim od bivšeg muža, košarkaša Krisa Hamfrisa starija četiri. Kao i bivši američki par, Seve i Igora deli velika razlika u visini. Igor je visok 192 cm, a Seve 170 cm. Kris je visok 206 cm, a minijaturna Kim ima 159.

Severinin novi dečko i izgledom neodoljivo podseća na košarkaša, a i Igor je kao i Kris vešt s loptom. Tek je prošle godine odustao od karijere golmana, a sad je fudbalski menadžer.

Kao i Severina, i Kim odmah prepoznaje da se zaljubila do ušiju. Američki par verio se nakon sedam meseci, a Vučković i Kojić su još napredniji pa su se navodno verili već nakon dva meseca veze. Svadba je, govori se, dogovorena za septembar.

Obe su snimile i kućni pornić. Seve 2004. godine na jahti s hercegovačkim preduzetnikom Milanom Lučićem, a Kim dve godine kasnije s reperom Rej J-em. Pornić im je pomogao u karijeri, iako je Seve danima plakala zbog toga što je procureo u javnost. Na sudu je pokušavala da dokaže da je 11-minutni filmić njeno autorsko delo, ali izgubila je parnicu. Kardašian je nakon filma znatno povećala svoju zaradu.

Ni Kris ni Igor ne podnose najbolje teret slave. Kojić je nakon Severininog javnog priznanja da je on njena nova ljubav, spakovao kofere i otišao iz Beograda u Beč dok se ne smiri medijska hajka. Kris je prezirao njen rijaliti šou i nakon 72 dana braka zatražio je razvod jer se osećao iskorišćenim. Prozivao je Kim jer ga je izigrala i tvrdio je da ga nikad nije volela.

Nadlanu / izvor: 24sata.hr

Foto: printscreen youtube; instagram Severina Vučković

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.