DA LI JE NORMALAN: Ivan Marinković PODRŽAO Atinu Ferari

Sramne i monstruozne izjave koje je takozvana Atina Ferari rekla o tragično nastradaloj Tijani Jurić zgrozile su celu Srbiju.

Čak i oni sa "jakim želucem" ostali su zapanjeni i šokirani tvrdnjama šatorske igračice koja sebe naziva plesnom divom.

I taman kad se prašina malo slegla, a dotična počela da odlazi gde joj je mesto - u zaborav, oglasio se i "dežurni pametnjaković", najpoznatiji bivši muž u Srbiji, bez stalnog zaposlenja, optužen za neplaćanje alimentacije, Ivan Marinković.

"Atina je za njih kraljica! I znam da joj je sve namešteno, i da je Atina dobar čovek i drug...i nije to rekla što je rečeno...znam sve! Atina, ljubi te drug!", napisao je najpoznatiji bivši muž na svom profilu.

Atina je za njih kraljica!I znam da joj je sve namesteno,i da je Atina dobar čovek i drug...i nije to rekla sto je rečeno..znam sve!Atina,ljubi te drug!

Posted by Ivan Marinković on Monday, 18 May 2015

Bez obzira što je šatorska igračica uhvaćena u laži, Marinkoviću je očigledno i ovo jedan od načina da se nađe u centru pažnje. Kao i starlete, ni Marinković nema stalan posao kao ni valjan razlog da se pojavljuje u medijima; i dok one pokazuju svoje telo, pa se u tom kontekstu može razumeti njihova popularnost, ostaje pitanje: stvarno, šta ovaj čovek traži u medijima?

A za slučaj da kao i njegova drugarica "Atina" obriše dokaze o svojim izjavama, prilažemo i print skrin.

(old_image)

Pogledajte još