ZAR MU JE OPROSTILA BATINE: Mire se Adil i Džejeva ćerka

Pripremno ročište je bilo zatvoreno za javnost, ali je sudija Ivana Ramić, portparol Prvog osnovnog suda izjavila novinarima da su Adil Maksutović i Ana Ramadanovski najavili mirno rešavanje spora.

- Najavili su mirno rešavanje spora i zamenik tužioca u postupku se saglasio sa time. Međutim, bračni par je tražio da im se da određeni rok, pa je sudija odredio da se suđenje nastavi 25. juna -rekla je Ramić.

I pre ulaska u sudnicu moglo se naslutiti da Adil i Ana nisu “na ratnoj nozi” jer su sve vreme razgovarali.

Prvi je stigao Adil sa svojim advokatom, a potom Anina zastupnica. Nedugo zatim pojavila se i Ana koja je odmah započela razgovor sa bivšim suprugom I advokatima.

Po izlasku iz sudnice nisu želeli da daju izjave novinarima.

Bivši zet Džeja Ramadanovskog optužen je za nasilje u porodici pre oko dva meseca, iako je od incidenta prošlo više od godinu dana.

Ana Ramadanovski prijavila je u decembru 2013. da ju je suprug Adil Maksutović pretukao nakon svađe, i čak je šutirao u stomak. Ona je samo dva meseca pre incidenta rodila sinčića, i to nakon komplikovane trudnoće zbog koje je morala da leži.

Ana je tužilaštvu dostavila i medicinsku dokumentaciju, ali se u svom iskazu navodno nije pridružila krivičnom gonjenju.

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu podnelo je optužni predlog protiv njega zbog sumnje da je tukao suprugu. Adil se sumnjiči za krivično delo nasilja u porodici, za koje je zaprećena kazna do tri godine zatvora.

Maksutović je nakon incidenta poricao da je tukao Anu, ali je hteo da se nagodi sa tužilaštvom i prizna krivicu, u zamenu za izricanje novčane kazne koju bi uplatio u humanitarne svrhe. Međutim, u poslednjem trenutku je odustao od nagodbe.

Maksutovići su u oktobru 2013. godine dobili sina Adriana.

Izvor: Puls/ Mondo.rs

Pogledajte još