HOROSKOP ZA 20. MAJ: Blizanci dobijaju ponudu iz snova, Device - vreme je da zavedete red u životu

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Imate nekoliko ideja, nekoliko različitih ponuda ali su uglavnom sve u vezi sa poslom u kome se sjajno snalazite. Dan povoljno deluje na vas i na vašu kretavinost na najbolji način. Imate na koga da se oslonite i koga da pitate. Sve što radite doneće neki konkretan rezultat čak i ako pomalo sumnjate da je moguće da će posao za koji biste želeli da se opredelite mogo biti profitabilan.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Veoma ste ambiciozni i to ne krijete, naprotiv, spremni ste da mnogo i vredno radite da biste uspeli u nečemu što mnogima ne polazi za rukom. Otvaraju vam se nove mogućnosti kada je u pitanju rad sa strancima ili bilo koja vrsta usavršavanja u inostranstvu. U stanju ste da impresionirate one sa kojima radite.Želite da nađete način kako da ubedite osobu koja vam je veoma draga da treba da uradi nešto na način kako je vi savetujete.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Osećate se superiornim u odnosu na one sa kojima ste u svakodnevnom kontaktu Ipak, trebalo bi da budete manje arogantni jer mnogi ne podnose da im stalno stvarate osećaj kompleksa niže vrednosti. Dobijate ponudu o kojoj ste mogli samo da maštate. Ipak, niste sigurni da li pod sadašnjim okolnostima treba da je prihvaite. Mnogo toga izgleda kao da se pomalo i zaverilo protiv vas, naročito jedan Jarac.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Bićete u situaciji koja na vas može delovati prilično stresno jer se radi o nečemu što niste u stanju da rešite preko noći e neko će to od vas očekivati. Niste naročito raspoloženi da se raspravljate sa Rakom, Devicom ili Škorpijom. Možete pomisliti da ste nadmudreni i da neko pokušava da vam učiniti nešto nažao. Verujete u dobronamernost neke druge Vodolije. Očejuete vest o novcu ili o uplati koju vam duguju.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Ovaj dan deluje na vas veoma podsticajno, naročito ako ste ozbiljni u svom poslu, veoma odgovorni i spremni da neke greške iz prošlosti ispravite. Trebalo bi da budete mnogo svesniji svojih propusta i da dopustite drugima da vas upute u ono što ne znate Nemojte dopustiti da sujeta bude glavni pokretač u način u razmišljanja kad su vaši poslovi u pitanju.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Verujete u ono što čujete jer vam to trenutno najviše odgovara. Nemate vremena da se bavite onim poslovima kojima bi trebalo da se bave vaši saradnici. Morate biti malo strožiji prema njima i morate zavesti red u svom životu jer ćete jedino tako uspeti da uradite sve što ste planirali. Verujete da je jedan Rak dobronameran prema vama čak i kada ne izgleda da se tako ponaša. Moguća je ponuda za neki drugi posao.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Očekujete da vas pozove saradnik rođen u znaku Ovna ili Vage sa kojima imate manje više dobru saradnju ali koji se ponaša nadmeno i očekuje da vi budete u podređenom položaju. Nekome je stalo da se sa vama o svemu dogovori i verovatno ćete imati priliku da razgovarate o svim detaljima posla koji vam predstoji a koji bi mogao biti ono o čemu ste maštali. Spremni ste da uđete u posao koji podrazumeva iskustvo u radu u okviru medija.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Osećate se dobro u društvu zemljanih znakova sa kojima ste od skora obnovili saradnju ili sa kojima nameravate da nastavite da radite pod nekim novim, veoma dobrim uslovima. Imate priliku da se upoznate sa nekim ko dolazi iz inostranstva i ko će želeti da se sa vama sretne i da vam ponudi verovanto veoma povoljan finansijski aranžman koji će vas fascinirati. Pazite da ne napravite neku grešku upravo u domenu finasija.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Vaša očekivanja od jednog Bika, Riba ili Raka su velika i vi ćete se maksimalno potruditi da ispoštujete svoj deo dogovora ali očekujete da se i drugi ponašaju fer. Niste spremni da tolerišete Devici ili Jarcu ponašanje koje vam izgleda prilično detinjasto. Nekome je stalo da vas ima u svom timu saradnika. Ako vam se dopada ideja o radu sa Vodolijiom, moraćete da napravite brojne ustupke na koje niste spremni. Moguća je saradnja sa Vagom ili Ovnom.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Verujete da ćete uspeti određenom taktikom da nadmudirte nekog s kim se niste dugo čuli ili za koga nikada niste načisto kako će reagovati na vaše poslovne predloge. Moguća je saradnja sa osobama koje rade u medijima i sa kojima imate dobro iskustvo. Budite spremni da uđete u neki nov posao u kome je potrebno da imate dobro znanje stranih jezika.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Danas treba da ste prilagodljivi i dovoljno kooperativni. Trudite se da ostavite utisak otvorene osobe ali u stvari niste načisto ni sami kome da verujete. Dobićete poziv od nekog Lava ili Škorpije na koju niste sigurni da li možete da računate a s kojom ćete morati da radite jer je deo tima. Verujete u dobronamernost jedne Vodolije i jednog Ovna.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Nekome je stalo da vas ima u ekipi saradnika a vi ćete se cenjkati oko plaćanja jer je vama veoma bitno koliko će vas platiti i pod kojim uslovima. Imate visoke ciljeve i sebi postavljate sve više i više. Ne dozvoljavate da vas bilo ko prevari ili čak i pri najmanjoj sumnji da je tako nešto moguće vi ćete odreagovati na pravi način. Dobro se slažate sa Rakom ili Ovnom koji imaju smisla za biznis.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još