Ko će da se ukaki u gaće: Krisitijan nastavlja da preti Cecinom sinu

Aleksandar Kristijan Golubović javno je zapretio Arkanovom sinu Veljku Ražnatoviću da se više ne šali s njim, jer će mu u suprotnom iščupati uši. Evo kako je Veljko odgovorio na optužbe

Naime, nakon izgubljenog bokserskog meča sa Albancem Agimom Abdulahom, Kristijan preko društvene mreže traži revanš, a u jednom statusu na Fejsbuku osvrnuo se i na Veljkovo navodno podrugivanje:

Junak dokumentarca „Vidimo se u čitulji“ obrazložio je šta ga je pogodilo.

- Čuo sam da je mali Veljko nešto prokomentarisao na Fejsbuku ili u nekim novinama da sam predmet ismejavanja u Srbiji, zbog toga sam reagovao. Poručio sam da mali bude oprezan i da to više ne radi, inače ću mu iščupati uši. Sad mu neću raditi ništa iz poštovanja prema njegovom pokojnom ocu Arkanu, koji je bio moj veliki prijatelj. Ako se to još jednom ponovi, biću prinuđen da mu odreagujem jer je dete za mene i ni u čemu ne može da se poredi sa mnom - kaže za Kurir Golubović, koji na Veljka gleda kao na drugara svog sina, koji je njegovih godina.

- Veljko je smešan lik. On treba da ide u školu i lepo uči da bi bio normalan, a ne da bude onakav kakav drugi o njemu pričaju i pišu da jeste. Ne može da laprda o nekome ko može čvrgu da mu lupi. I dalje ne znam da li je on to stvarno rekao za mene, ali želim da mu bude jasno da ne sme takve stvari da priča. Neću mu otići kući na vrata, ali srešću ga u ovom malom gradu i pitati da li je zaista to izgovorio. Naći ću ga negde, on će se malo ukakiti u gaće, ali pitaću ga zašto sadi guščja jaja a pile je, ne može tako. Zašto se on meša sa umobolnim ljudima i komentariše njihove priče koje nemaju veze s mozgom?! Zašto mi lično to nije rekao?! Zato što zna da meni niko ništa ne sme da kaže, jer znaju kako bi prošli. Ne verujem da je to kućno vaspitanje, nego je samo malo poleteo - zaključio je Golubović.

HTEO SAM DA UBIJEM ARKANA

Kristijan Golubović imao je problem i s pokojnim Željkom Ražnatovićem Arkanom, a čak je pripremao i njegov atentat. On se na suđenju za organizovanje šverca droge hvalio da je sa 17 godina nokautirao Arkana.- Sukob sa Željkom, za koji niko ne zna, desio se 1988. godine. Moj plan da ga ubijem sledeće godine nikome nikad nisam otkrio. On je imao nameru mene da likvidira. Sukobili smo se, nisam prezao ni od jednog imena ni autoriteta. Bilo je moderno udariti na što veće ime. Nisam shvatao poentu, zašto to radim. Nije trebalo da ulazim u sukob s njim, nego da budem pametan, kao kad smo naposletku zakopali ratne sekire i pomagali jedan drugom - objasnio je Golubović u jednom od svojih intervjua.

Izvor: Kurir

Pogledajte još