Koga će horoskopski znaci odvesti pred oltar: Bik kuvaricu, a Vodilija najbolju prijateljicu

Ovan

Najbitnije mu je da njegova partnerka misli da je on najljepši, najbolji i najpametniji, a ukoliku mu i na jedan način pokuša protivrečitii ili slomiti ego, ubrzo neće biti deo njegovog života. Ovan ima svoj raspored, svoj život u koji se možete, a i ne morate uklapati – dok god on ne mora da pravi kompromise.

Bik

Želi devojku s kojom će se zabavljati u kafiću ili restoranu, jer Bik voli da uživa u društvu svoje partnerke, ali i neometano da uživa u redu i miru, pa mu nemojte dolaziti sa spontanim planovima i odlukama. Kod Bika sve mora biti planirano, ali u skladu s njegovim rasporedom. Uz to, ukoliko niste veliki fan kuvanja, ne prilazite mu.

Blizanci

Blizanci su zadovoljni dok god ima zabave, a pored njih ćete se neretko osećati poput tinejdžerke. Iako je to češće dobro nego loše, pripadnik ovog znaka tako će se ponašati i u ozbiljnim situacijama. Ukoliko ne uživate u dopisivanju do kasno u noć ili znatno povećanje telefonskog računa, njegovo društvo neće vam pristajati. Njega ne možete natjrati da radi ono što vi hoćete, jer nije podložan manipulacijama – ne manipulirajte manipulatorom. Prazne priče ni o čemu može voditi celodnevno.

Rak

Raspoloženje mu se menja brzo, a s obziorm na to da je često napet, često će iznenada planuti. Rakovi vole da im se neprestano ugađa – počeviši od hrane, pa do mesta na koja ćete izlaziti. Svašta im smeta, pa ćete često morati da pristajete kompromise ukoliko očekujete uspešnu vezu. Da biste dobili dobar savet, popričajte s njegovom mamom. Njegova porodica mu je na prvom mestu, pa nikad nemojte stajati između. Ako niste spremni na prilagođavanje njegovom svetu, ljubav potražite negde drugde.

Lav

Najglasniji i najupadljiviji pripadnik horoskopa, Lav mora biti u centru pažnje. Ne obraćate li dovoljno pažnje na njega ili ga zapostavite čak i na jedan dan, osetićete posledice. Teško podnosi situacije koje nisu po njegovoj volji. Ako ne želite slušati monologe koji će ga veličati ili ga sami svakodnevno ne hvalite, najbolje je da odustanete od pripadnika ovog horoskopskog znaka.

Devica

Pedantan, lepo obučen, ispeglan i sređen muškarac Devica je gotovo uvek u savršenom redu. Svemu i svakome može naći manu, ali komentare ne uskraćuje ni sebi. Cinizam čuva u malim bočicama, teško ga je uveiti da ste možda vi u pravu, jer on uvek nađe put do jednog rešenja za sve. Može planirati ceo život s vama, a opet ne uraditi ništa. Ovaj muškarac mora da shvati da nije sve savršeno i da se lični odnosi i osećanja ne planiraju, jer nisu posao.

Vaga

Nelagodnost i neodlučnost dve su mane ovih muškaraca. Oni će se uvek truditi da naprave kompromis. Neće se u početku znati jesu li zaljubljeni ili samo lepo odgojeni. Ne vole biti sami, uvek su u društvu ili u krugu porodice, a s vama ukoliko pronađu vremena. Ipak, ovi muškarci znaju kada se moraju izviniti, a moguće svađe i konflikte izbegavaju u širokom krugu.

Škorpija

Ovaj muškarac se teško veže, a sklon je poistovećivanju ljubavi i seksa. Njemu je bitno imati redovne doze zadovoljstva, dok sve ostalo može čekati. Ljubomoran je i posesivan, ali je takav jer je nesiguran. Mislite li da imate dovoljno energije i mašte, ali i strpljenja za ovog muškarca, pred vama je izazov. Ako niste spremni na totalnu posvećenost, možda biste voleli da izbegnete vezu s ovim muškarcem. Nema kompromisa. Nema kajanja.

Strelac

Nestalan i promenjiv, ovaj veseli pripadnik horoskopa neće se moći dugo zadržati pored vas ako mu stalno namećete svoje stavove i kontrolišete njegovo vreme. On voli svoju slobodu više od ičega. Ne želi da menja ništa na sebi, već od partnerke očekuje da prati njegov ritam. Nekad ne zna što hoće, ali zna šta neće. Svoju životn filozofiju ne menja za nikoga, pa se nemojte truditi govoriti mu što mu je činiti. Na taj ćete se način vrlo brzo pronaći pred njegovim vratima.

Jarac

Može pričati satima, ali i čekati danima. Inicijative nema, pa se teško odlučuje prići devojci koja mu se sviđa. Ako je već u vezi, sve mora biti prema pravilima kako bi devojka bila izabrana za onu koju će predstaviti svojima. Spor je, ali temeljab. Izdržite li njegove testove s visokom dozom razumevanja i strpljenja, očekujte uspeh. U suprotnom idite dok nije prekasno.

Vodolija

Neuhvatljivi. Vezati ga uz sebe u ozbiljnu vezu je teško, a u brak gotovo nemoguće, pa se ne nadajte prerano. On više voli da živi za društvo i izlaske, nego za zajednicu koja podrazumeva neku obavezu. Brak ne shvata ozbiljno, tačnije, ne shvata njegovu svrhu kao išta više od običnog papira. Njegova tajna je u tome što će prihvatiti samo onu ženu koja mu prvenstveno bude prijatelj, a onda sve drugo. Dok takvu ne nađe, vernost mu neće biti najjača strana.

Ribe

Teško se otvara drugima. Kreće u akciju tek onda kada je siguran da se osoba može uklopiti u njegov stil života. Vrlo je bitno da ih ne ograničavate, jer u takvu vezu neće ulagati svoju energiju. Ljubitelj je muzike i filmova, pa s njim možete uživati u umetnosti. Nije zaljubljive prirode, pa je za dobar odnos i uspešnu vezu potrebno nešto više vremena i strpljenja.

Izvor: Mali horoskop

Pogledajte još