HOROSKOP ZA 21. MAJ: Rakovi - što pre vratite dugove, Device očekuju prinovu

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Sunce na nultom stepenu blizanaca u dobrom aspektu sa asteroidoom Karmom donosi martovskim Ovnovima šansu da započnu nov posao. Moguće da vam se čini da ste pred nekim novim izazovima koje ne treba da propusite. Ako ste u zrelim godinama, ne ulazite u raspravu sa šefom.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Verujete da vam nešto kreće na poslu i da ćete moći da se dogovorite sa onima od kojih na neki način zaviste u vezi sa svim uslovima posla. Previše emocija unosite u ono što radite i uvereni ste da mnogo toga zavisi od kolega ili od vaše sposobnosti da budete deo timskog rada.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Želite da svima date na znanje da možete da rešite problem sami i veliki ste entuzijasta. Malo ko može da vas pokoleba u vezi sa onim što ste započeli ili što planriate da započnete da radite. Spremni ste da se izložite velikom naporu samo da biste uspeli.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Odličan dan za kontakte sa drugim Rakovima, Vagama i Bikovima ali ne i za saradnju sa Blizancima, Devicama i Jarcima. Ako nekome nešto dugujete, što pre to vratite da ne biste imali problema preko suda. Izbegnite tajne avanture.Verujete da možete da lako rešite problem u vezi sa nekretninama.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Mogući su konflikti sa Rakom, Škorpijom, Vagom u vezi sa nečim što je oduvek bio kamen spoticanja između vas. Spremni ste da se prihvatite nekih vrlo važnih poslova koje su odavno za vas bile veliki izazov moguće da je u pitanju velika zarada.Dobijate ponudu koja vas može zaintrigirati.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Danas je moguć radostan događaj u porodici ili susret sa prijateljima koji vam mogu biti od velike koristi u vezi sa donošenjem važne odluke. Ako ste mladi, možete očekivati vest o proširenju porodice. Mnogima ste veoma dragi i daće vam na znanje da žele da budu sa vama.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Nije momenat da započinjete nov posao,naročito ne sa nekim vodenim znakom, čak iako ste dobri prijatelji ili emotivno za njih zainteresovani.Ribe ili Blizancei mogu se pojaviti kao posrednik između vas i osobe koja vam je draga.Trudite se da nađete dobre saradnike za nov posao.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Mesec i Venera u Raku vam savršeno odgovara za dogovor sa jednim vodenim znakom.Nekome pokušavate da budete desna ruka u poslu i sa velikim entuzijazmom mu pomažete. Poslovi sa strancima se odvijaju za sada dobro, naročtio sa onima koji već dugo žive u inostranstvom. Ako vam se dopada ideja o saradnji sa Ribama, započnite je što je moguće pre.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Vrlo ste zainteresovani za ulaganje novca u neku trajnu vrednost ili ste spremni da uđete u finansijsku transakciju.Sve što radite na neki način izaziva komentare partnera, poslovnog tako i ljubavnog. Vrlo spremno odgovarate na kritike.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Kontakti sa strancima mogu doneti dobit posebno ako nameravate da poslove zaključite preko prijatelja ili preko ljuavnog partnera. Dobro se slažete sa Vodolijama, Strelcima ako pravite planove u tajnosti a finansijske probleme rešavate u dogovoru sa Bikovima, Devicama i Škorpjama.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Spremni ste da se prihvatate posla koji ima veze sa nekretninama ili koji bi mogao da vam omogući da stupite u vezu sa osoama koje se dobro razumeju u finansijske transakcije. Imate tajni plan koji ste poverili samo jednoj osobi a tiče se novca. Moguće da ćete planirati da započnete neki samostalan biznis

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Imate mogućnost da sredite odnos sa nekim ko vam je veoma naklonjen i verovatno će vam pružiti šansu da ponovo radite. Trudite se da budete u dobrom formi i fizički i psihički iako vam mnogo obaveza ne odgovara. Neko će vam dati korisne savete koje se odnose na neki dugoročani posao koji ste nedavno započeli.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još