MARIJA MAKSIMA OPET SME DA IZLAZI IZ KUĆE: Muž mi oprostio Vučića

Ovako Jutjub zvezda Marija Mićić, alijas Marija Maksima, objašnjava razrešenje napete situacije u svojoj porodici kad joj je muž zabranio da izlazi izkuće, koju je izazvala kad je objavila pesmu o srpskom premijeru Aleksandru Vučiću.

Dvadesetak dana bila je u izolaciji, zatvorena u kući, dok su brojni mediji pokušavali da dođu do nje. Ona nije bila spremna za javno istupanje jer nije imala podršku porodice. Njenom suprugu Goranu je sve to veoma smetalo i negodovao je što je bez njegovog znanja i odobrenja na internetu objavila svoju odu Vučiću. Istog mišljenja bila je i strina Marijinog supruga Vida Mićić, koja je javno zapretila oduzimanjem imovine koju joj je prepisala.

Marija danas kaže da razume revolt supruga i da je srećna što su prevazišli problem. Priznaje da joj je suprug oprostio pesmu o Vučiću. U dogovoru s Goranom, Marija je pristala da se ponovo „medijski aktivira i opere obraz porodice“. Ova zgodna plavuša kaže da je svesna da mediji žele senzaciju, ali ističe da će po svaku cenu pokušati da zaštiti supruga i troje dece.

– Prija mi popularnost i pozornost medija, ali samo neka bude umereno. Ja sam umetnica i muzički autor, tako da bi u takvom kontekstu volela da se pojavljujem u medijima – pokušala je Marija da objasni zašto je krajem aprila objavila pesmu o Vučiću.

* Već priprema album

– Priznaću vam da imam spremne neke pesme. Videću šta ću dalje, ali više neću pevati o političarima, nego o ljubavi i patriotizmu – iskrena je Marija.

Uzevši u obzir da je instant zvezda, Marija kaže da je svesna da bi bila „dobar materijal za rijaliti programe“. Prve, doduše nezvanične pozive dobila je za „Farmu“ koja bi trebalo da počne u septembru. Marija kaže da je niko ne može ubediti da učestvuje u rijalitiju ni za basnoslovno veliki honorar.

– Aleksandra Jeftanović i Ognjen Amidžić su mi više puta nabacili da treba da uđem na „Farmu“, ali ja to ne želim. To bi škodilo mojoj porodici. Imam malo dete od tri i po godine i potrebna sam mu kod kuće. Takođe i suprugu i starijoj deci. Osim toga, novac mi nije potreban, jer smo dobrostojeća porodica. I, što je najvažnije, držimo do ugleda, koji zamalo da poljuljam nesmotrenim objavljivanjem snimka pesme o Vučiću – zaključuje Marija.

Izvor: Blic

Foto: Screenshot