BIĆE LUDO: Peščani šou u na festivalu New divas

Pevačica senzualnog glasa otvoriće koncert svojim velikim hitom „Derniere Danse“, a u razgovoru sa našim medijima kaže da je veoma vezana za Srbe i da je zbog dolaska u Beograd počela da uči naš jezik. Sa srpskom kulturom ju je upoznao naš gitarista Nenad Gajin, za koga smatra da je sjajna osoba i jedan od najboljih gitarista za koje zna, koji će zajedno sa njom nastupiti na sceni Kombank Arene.

Koncert će upotpuniti i peščani šou art studija “zAnima”, umetnički performans slikara koji slika peskom na osvetljenoj površini stola, kreirajući uživo umetničko delo. Stvaranje različiihlikova koji su povezani u jedinstven peščani film pomoću ideje, sadržaja i kompozicije pratiće izvođenje jedne od sjajnih balada mlade Nevene Božović, a publika će imati retku priliku da u peščanoj predstavi uživa i u toku pauze između izvođača festivala.

Uz aktuelnu francusku muzičku zvezdu INDILU, na sceni Kombank Arene, 26.05. nastupiće i dve sjajne mlade pevačice Sara Jovanović i Nevena Božović, kao i beogradski bend, Zemlja gruva, u okvirunovog programskog koncepta koji Arena pokreće sa ciljem da domaćoj javnosti predstavi jedinstvene i upečatljive ženske vokale sa svetske, ali i naše muzičke scene. Ulaznice su 2550 i 3550 dinara.