HOROSKOP ZA 22. MAJ: Lavovi - što pre obavite važan razgovor, Škorpije čeka dobra zarada

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Nalazite se u nekoj vrsti dileme naročito ako radite sa Lavom, Ovnom ili Devicom. Verovatno ste pod velikim uticajem poslovnog partnera.Sunce u Blizancima vam donosi mogućnost nastavka saradnje sa Blizancima ili Devicom. Iako mislite da možete da sami rešite problem teško da će vam to poći za rukom. Ne insistirajte na poslu na nečemu što nije realno.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Spremni ste na neke nove poslove naročito ako ste u radu orijentisani na Raka ili Ribe i želite da što pre započnete saradnju. Vaša prava priroda ne dolazi do punog izražaja jer snaga Meseca, koji tranzitira preko vašeg Raka čini vas sklonim da odstupite od dogovorenog.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Sunce, Mars i Merkur vas čini izuzetno spremnim da se ukljkučite u neke nove poslove. Bićete posebno spremni da se uključite u timski rad. Imate potrebu za dominacijom. Pokušaćete da se snađete u društvu onih koji imaju različito mišljenje od vašeg. Ako vam se dopada ideja o radu sa Vodolijom, učinite nešto da biste obnovili saradnju.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Mesec tokom večeri izlazi iz vašeg znaka i vi postajete nestrpljivjiji jer ste svesni da morate da uradite on što ste planirali, što pre.Verujete da ste u stanju da rešite problem koji nije nerešiva ali vam je potrebna saradnja sa Škorpijom i Ribama. Dobijate poziv od Bika za nastavak saradnje.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Što pre obavite razgovor sa nekim ko bi mogao da vam pomogne da nađete rešenje za problem sa kojim ste suočeni ili da preko nekog novog posla učinite sve što je u vašoj moći da biste ostvarili dobru zaradu. Potrebni su vam pouzdani, dugogodišnji saradnici, iskusniji od vas.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Verujete da možete da se snađete u situaciji koja je prilično stresna ali ipak ne znate kako da se postavite i kako plasirate ideju i da ćete moći da ubedite one sa kojima želite da radite da bi trebalo da vas poslušaju. Moguć uspeh u radu sa strancima. Dobro se slažete sa Jarcem ili Ribama.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Dan je pogodan za ambiciozne i sposobne, talentovane osobe i verovatno ćete dobiti poziv da negde otputujete a ako ste na službenom putu biće im prijatno. Moguć je susret da se sretnete sa nekim ko živi u nekoj zapadnoevropskoj zemlji. Pokušajte da se dogovorite sa Blizancima ili Strelcem oko nekih bitnih pitanja.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Veoma ste akvitni ali ne dozvoljavate da to utiče na vaš društveni život. Pokazujete veliko interesovanje za aktivnosti Riba,Ovna ili Lava. Kontakti sa Vagama i Rakovima mogu doneti neke nove ideje kada je u pitanju projekat na kome biste mogli dobro zaraditi.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Ako budete dovoljno pronicljivi da shvatite ko vam pravi probleme i ako budete spremni na bilo kakav kompromis, moguć je dogovor sa Vagom ili jednim Rakom. Nemojte prihvatati zdravo za gotovo sve što vam kažu Ribe Ovan ili neka Devica koja ni sama ne zna kakvu odluku da donese.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Trebalo bi da mnogo realnije sagledavate situaciju u kojoj se nalazite naročito po pitanju posla i to ako ste rođeni krajem znaka. Nemojte ulaziti u rasprave sa Ovnom niti sa majskim Blizancima. Ponuda za saradnju sa Strelcem biće ono na šta ste dugo čekali ali vas možda više neće nešto naročito interesovati.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Budite oprezni u saradnji sa Blizancima i Lavu, mogu vam spremiti neko neprijatno iznenađenje. Pitanje finansija ostaje i dalje prilično neizvesno mada je većina predstavnika vašeg znaka u boljoj poziciji nego drugi znaci. Niste svesni da možete da mnogo lakše postignete uspeh nego što pretpostavljate.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Ako spadate u praktične Ribe koje konstruktivno razmišljaju, realni ste i ne želite da rizikujete, možete se lako dogovoriti sa Bikom ili Rakom oko posla koji vas interesuje. Ipak, mlađa osoba vas može nagovoriti na nešto sa čime se vi intimno ne slažete i zato budite oprezni u poslovnim pregovorima.

izvor: conopljanews.net

Pogledajte još