ISPOŠTUJTE JUTRO: 8 razloga da jutarnji seks pretvorite u naviku

Ljudi koji započinju dan jutarnjim seksom su srećniji i zdraviji od onih koji se jednostavno odluče za šolju čaja, kafu ili doručak, a nakon toga odu na posao.

Od početka dana zavisi kakav će on biti do kraja

1. BIĆETE OPUŠTENI
Svi znamo koliko može da bude frustrirajuće ukoliko od ranog jutra upadnete u saobraćajnu gužvu. Jutranji seks će vas opustiti.

2. POVOLJNO UTIČE NA MOZAK
Orgazmi su dobri za vaš mozak, povećavaju nivo kiseonika i dotok krvi. U suštini, seks će aktivirati vaš mozak i posle jutarnje “gimnastike” u postelji, on će raditi kao sat.

3. RAZBUDIĆE VAS
Jutarnji odnos sa partnerom će vas razbuditi bolje od bilo koje jutarnje doze kofeina.

4. ZASIJAĆETE U LICU
Verujte, lice će vam zasijati (pa čak i kosa!), i svi će znati šta ste radili. Jutarnji seks je najbolja kozmetika!

5. PODIŽE SAMOPOUZDANJE
Psiholozi tvrde da ćete se oboje osećati kao da lebdite na sedmom nebu tokom čitavog dana, jer se ljubav oseća u vazduhu. Samim tim, bićete uspešniji u rešavanju svakodnevnih prepreka na poslu.

6. SPONTANOST JE SEKSI
Kada već ležite sa partnerom u krevetu, iskoristite taj momenat. Spontanost je daleko privlačnija od planiranih seksi večera koje po Marfijevom zakonu uvek pođu po zlu.

7. BIĆETE POLETNI ČITAV DAN
Kao prvo, posle jutarnjeg seksa, zapljusnuće vas novi talas energije. Stručnjaci su čak izračunali da vam se nivo energije ujutro udvostručava posle jutarnjeg vođenja ljubavi.

8. REDOVAN SEKS
Često vam se događa da u toku dana isplanirate seks sa partnerom nakon večere, međutim, kako se noć približava, shvatate da ste ipak preumorni za ovakvu akciju i radije se odlučujete za san. Kako biste izbegli nedostatak seksa, predlažemo vam da seksualnu aktivnost imate ujutru.

Ako je verovati da se po jutru dan poznaje , onda ćete sigurno zbog ove jutarnje navike imati dobru čitavu nedelju.

Nadlanu / izvor: zena.blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.