HOROSKOP ZA 23. MAJ: Ovnovima je potrebna podrška, Rakovima će prijati da se nekome šlihtaju, a vama?

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES
Potrebna vam je podrška jednog Raka ili osobe rođene u znaku Lava da biste uspeli da se dogovorite sa nekim drugim vatrenim znakom oko nečega što je vama bitno. Nemojte deliti savete onima koji ne prihvataju to kao odraz vaše dobronamernosti. Moguća vest od Vage koja vam je često kontrirala.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS
Pozicija Meseca i Merkura i aspekt koji obrazuju sa Saturnom relativno vam odgovora jer možete dobiti ponudu u vezi sa nečim što vam je veoma značajno a tiče se verovatno novog radnog mesta. Nalazite nov izvor prihoda koji će vam omogućiti da popravite svoje finansijsko stanje moguće u okviru marketinga.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
Pokušavate da se dogovorite sa jednim Jarcen ali vam to teško polazi za rukom.Vaša razmišljanja o poslu donose nove mogućnsti koje će se verovatno realizovati u što je moguće kraćem roku.Dobijate poziv od jednog Lava koji vam je naklonjen i koji će biti spreman da vas sasluša u vezi sa nečim što je bitno za dalji nastavak saradnje.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
Dobro se osećate u društvu onih sa kojima možete da razmenjujete ideje i da se dogovorate.Nov projekat može značiti mogućnost obnove saradnje sa strancima ili sa onima koji su se već jednom pokazali kako sjajni saradnici. Ribe će vam dati dobru ponudu u vezi sa honorarnim poslom.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO
Ne bi trebalo da odugovlačite sa donošenjem odluke koja se tiče novog posla čak i ako niste sigurni da su saradnici pouzdani jer je posao dobar a vi ćete već naći one koji vam odgovaraju. Verujete da će vam saradnja sa Vodolijom biti od koristi. Nemojte se dvoumiti u vezi sa novim poslovima sa strancima.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO
Moguća je obnova saradnje sa jednim Bikom ili Rakom koji će vam dati konkretne predloge u vezi sa novim poslom. Verujete da će vam se prijatelj naći pri ruci kada je u pitanju posao u domenu arhitkture ili građevine. Poslovi sa nekretninama takođe vam mogu ići od ruke.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA
Tranzit Meseca donosi oduševljenje ali ipak niste sigurni da li će ponuda koja će doći od jednog Strelca biti ono što ste očekivali. Potrebno je da se maksimalno angažujete na trenutnom radnom mestu, predstoji vam unapređenje.Verujete u mogućnost mirnog rešavanja problema.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Odogvara vam tranzit Venere naročito ako treba da uđete u posao sa vodenim znacima. Nekome je stalo da vam plasira ideju od koje očekuje da vrlo brzo bude profitabilna a potrebno mu je i vaše mišljenje. Moguća je obnova saradnje sa Jarcem koji je zbog nečega svojevremeno bio malo ljut na vas.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS
Ne bi trebalo da se preterano opterećujte poslovima koji vam ne odgovaraju i na kojima ne može da dođe do izražaja vaša kreativnost. Trudite se da fascinirate Blizance nekom novom idejom, ali oni su prilično nezainteresovani. Nemojte se previše opterećivati onim što o vama priča jedan Bik koji u stvari nema sa vama raščišćene račune.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS
Pozicija Sunca i Saturna donosi ponude od novih poslovnih partnera koji nameravaju da sa vama rade. Osećate se dobro u društvu inventivnih osoba koje su spremne da vam budu desna ruka u poslu, naročito kada je u pitanju jedan Rak ili Devica. Prija vam društvo jedne Škorpije. Imate mnogo novih ideja u vezi sa poslom sa strancima.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Tranzit Meseca preko Lava donosi vam odličnu šansu da ponovo uspostavite kontakt sa nekim ko živi u inostranstvu ili da nađete posao u stranoj firmi. Nadate se dobroj vesti od jednog Lava ili neke druge Vodolije koja vam je obećala zajedničku saradnju po pitanju posla sa strancima. Imate mogućnost nalaženja rešenja za ekskluzivni posao u inostranstvu.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
Obratite pažnju na nekog kome ste poverili tajnu, može izneveriti vaše poverenje. Povoljan dan za poslovne sastanke i za mogućnost pomirenja sa nekim ko vam je oduvek bio drag kao kolega ali su okolnosti bile takve da ste jedno drugo najverovatnije nečim uvredili a da to niste želeli. Ne odgovara vam tranzit Meseca preko Lava, čini vas pomalo nervoznim.

Nadlanu / izvor: conopljanews

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.