Škola kuvanja: U STOLETNOJ ŠUMI se održava aktivni vikend posvećen prirodi

U stoletnoj borovoj šumi nalazi se jezero pogodno za amatersko pecanje. U parku su postavljene klupe za odmor i boravak na svežem vazduhu. Gostima je na raspolaganju rekreativno jahanje, za početnike tu je i škola jahanja, a postoji mogućnost i vožnje fijakerima. Sve pogodnosti vile polaznici će moći da koriste u slobodno vreme između časova kuvanja i pripreme obroka na zdraviji način.

Kurs počinje 12.06. - 14.06. 2015. i obuhvatiće 6 časova u trajanju od po dva-dva i po sata, triputa dnevno, dva dana. Tema ovog kursa su osnovni principi zdrave ishrane i kako početi sa uvođenjem zdravih navika. Skoncentrisaćemo se na početak odnosno na to šta je značajno i neophodno da bi promenili svoje navike ishrane. U toku kursa ćemo naučiti kako nabavljati, čuvati, čistiti i pripremati namirnice za svoje obroke na zdraviji način, bilo da je u pitanju doručak, ručak, večera ili užina.

Aranžman obuhvata : dva spavanja sa doručkom, večera prvog dana, kurs škole kuvanja u okviru koje će biti tri obroka i korišćenje sadržaja vile. Polaznici će dobiti materijal koji prati predavanja i recepte jela koja ćemo pripremati.

Prijavite se za aktivni vikend koji će nam pomoći da se udaljimo od dnevnih obaveza da pružimo sebi trenutke posvećenosti sebi, prirodi i zdravlju.

Za sve dodtane informacije i detalje oko programa i satnice dešavanja možete dobiti na naputuzdravlja@gmail.com ili office@omnia.in.rs a i na mob. 063 770 40 43 ili 060 150 58 05.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.