Horoskop za 24. maj: VAGE ŽELE DA DOMINIRAJU, BIK UŽIVA PORED KREATIVACA, A VI?

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES
Tranzit Meseca preko znaka Lava gde se nalazi Jupiter podstiče vaše ambicije i vi ste mnogo veći optimista po pitanju rešavanja pitanja koja se tiču porodice ili ako ste mladi, umetnosti, sporta jer vam odgovara tranzit Venere i Marsa kao i drugih planeta. Ne dozvoljavate da vam bilo šta poremeti raspoloženje.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS
Odličan aspekt između Sunca, Marsa i Merkura i tranzitnog Meseca i Jupitera može doneti sjajne poslovne ponude od nekoga na koga niste računali ili ćete pokazati inicijativu u vezi sa nekim poslom koji bi mogao da vam bude izrazito značajan. Osećate se sjajno u društvu kretaivnih osoba koje podstiču vaše ambicije.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
Pokušavate da se prilagodite uslovima rada koji vam nisu baš po volji ali neko će biti spreman da vam učnii ustupak. Niste ni svesni koliko ste u prednosti i do koje mere imate mogućnost da se istaknete u poslu kojim se bavite. Trudite se da ostavite dobar utisak na one koji odlučuju o vašem statusu.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
Verujete u mogućnost nastavka saradnj sa nekim vatrenim znakom i to traje već izvesno vreme. Imate način kako da se dogovorite sa jednim Lavom, Bikom ili nekim drugim Rakom oko uslova koje vam postavljaju Ovan ili Jarac. Nemojte prebrzo suditi u vezi sa nečim što vas mnogo ne interesuje.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO
Trudite se da budete u top formi i da se dopadnete nekom od koga mislite da vam mnogo toga zavisi, između ostalog i status u društvu. Verujete u mogućnost nastavka saradnje sa Vodolijom ali ako ste joj se bilo čime zamerili, trebalo bi da budete spremni da prhvatite ili njen način rada ili da se izvinite.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO
Strepite da biste mogli dobiti kritiku koja bi mogla biti po vas prilično neprijatna. Nemojte se opterećivati nečim što se verovatno neće dogoditi. Osećate potrebu da sa nekim podelite neke svoje strepnje ili planove, razmišljanja jer se osećate nesigurnim u svoj stav.Neko vas je pomalo razočarao i to ne krijete.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA
Želite da dominirate i da date na znanje da mogu da računaju na vas istovremeno. Bavite se poslovima koji mogu da vam donesu popularnost. Imate mnogo planova, vevoratno u vezi sa putovanjem. Blizak rođak bi mogao da vam zatraži da mu pozajmite novac. Ako vam se dogodi da vas pozove Ovan, nađite za njega vremena.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Prenaglašenost nekih znakova naročito vatrenih i vazdušnih deluje na vas razdražujuće.Želite da date na znanje da bi trebalo da vas neko više poštuje moguće jedan Rak ili neki Bik koji pokušavaju da vam nametnu svoju volju. Nemojte se nervirati ako se osetite odbačenim iz nekog društva u kome ste do skora dominirali.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS
Očekujete poziv od nekog s kim ste nekada bili u dobrim odnosima i verovatno će se to i dogoditi. Trudite se da budete u dobroj formi što je posebno važno onima koji se bave sportom. Verujete da ćete biti u stanju da uradite sve što ste planirali u tome bi mogao da vam pomogne jedan Ovan ili neka Vodolija.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS
Možete biti neprijatno iznenađeni nekim događajima koji vam ne idu u prilog ili kritikom na vaš račun. Trudite se da budete fer prema onima koji se prema vama ne ponašaju korektno ali to kao da ne nailazi na potreban odjek.Verujete da će vam jedan Rak ili neki Bik izači u susret u vezi sa rešavanjem praktičnog problema.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Ne bi trebalo da budete previše okrenuti samo nekim svojim ličnim zadovoljstvima jer bi neko mogao da vam zameri da se ne pridržavate dogovora. Spremni ste da branite svoje stavove i da ne dozvolite nikom da vam se meša u poslove. Neko će pokušati da vas opstruira na fini način.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
Trudite se da nađete neko kompromisno rešenje da bi saradnja sa jednom Vodolijom ili nekim Ovnom mogla da se nastavi na način na koji to vama odgovara. Iamte mogućnost nastavka posla u inostranstvu ali je potrebno da uradite nešto što se od vas očekuje, moguće da je u pitanju neka vrsta plaćanja ili neka usluga koju ste nekom obećali.

Nadlanu / izvor: conopljanews

Pogledajte još