fbpx

SUD ODBIJA DA JE KAZNI: Napaljena dadilja oduzela nevinost dečaku od 14 godina!

Bebisiterka (19) iz Beča optužena je od strane roditelja, čiju je decu od pet, devet i 11 godina čuvala, da je seksualno zlostavljala njihovog najstarijeg sina (14), objavili su austrijski mediji.

Sud u Kornojburgu je protiv nje pokrenuo proces, pod optužbom da je najstarijem, ali još uvek maloletnom dečaku oduzela nevinost, zbog čega su protiv nje podneli tužbu za seksualno uznemiravaje.

Inače, njen glavni zadatak je bio da troje mlađe dece posle večere, oko 20 sati, stavi u krevet i uspava, ali se ona jedne večeri uvukla u krevet najstarijeg sina.

– Dok je spavao ja sam se uvukla u njegov krevet – priznala je ona, ali je porekla da se bilo šta dogodilo među njima te večeri.

Međutim, beni roditelji su je optužili da je seksualno uznemirila njihovo najstarije dete i sumnjaju da je pokušala da mu “pomogne da postane muškarac”. Na ove optužbe, devojka je počela da se brani pa je istakla da ga ona ni na šta nije primorala i da je zapravo on bio taj koji je nju dodirivao po grudima i zadnjici.

Na kraju, sud je doneo oslobađajuću presudu za devojku i naložio da se ona pusti na slobodu, jer čak i da je bilo seksa, on se sa četrnaest godina ne može smatrati seksualno zlostavljanim.

Nadlanu / izvor: telegraf

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.