LEGENDA SE OPORAVLJA: Dragan Nikolić stao na noge!

Uz glumca je sve vreme supruga Milena Dravić, koja se trudi da u posetu ode pribrana kako on na njenom licu ne bi video zabrinutost.

Porodicu i prijatelje Dragana Nikolića užasno su uznemirile vesti koje su se u medijima pojavile o njegovom zdravstvenom stanju prethodnih dana. Prof. dr Miljko Ristić, direktor Kliničkog centra Srbije, potvrdio je to za „Alo!“ i rekao:
- Stanje pacijenta je stabilno, on se oporavlja, ustaje. Dobija sve što mu je neophodno za oporavak. Apelujem na sve medije da se ne pišu senzacionalistički tekstovi o zdravstvenom stanju glumca jer to pogađa i uznemirava porodicu i njegove prijatelje. Ja kao direktor KCS-a, a pošto se radi o javnoj ličnosti, zbog čega je interes javnosti veliki, mogu samo da kažem ono što već jesam - da se pacijent oporavlja - kaže prof. dr Ristić za „Alo!“.

Podsećanja radi, Dragan Nikolić je pre tri dana primljen na Pulmologiju Kliničkog centra Srbije sa temperaturom od 40 stepeni, bez daha u pokreta ruku i nogu. Lekari su odmah počeli da se bore za njegov život, priključili su ga na respirator i dali mu terapiju, nakon čega je temperatura počela da pada. Nakon nekoliko sati, skinuli su ga s aparata za disanje i čitav tim lekara je odahnuo kada je shvatio da Gagina pluća samostalno uvlače vazduh. Gagu Nikolića je posetio i Zlatibor Lončar, ministar zdravlja u Vladi Srbije, kako bi se uverio da je glumac dobro zbrinut.R. Briza

Nadlanu / izvor: alo

Pogledajte još