DAME DOBRO JE ZNATI: Šta frajeri misle o ženama s tetovažama

Postoje oni koji tetovažu smatraju prekrasnim ukrasom tela, baš kao i oni koji misle kako se tetoviraju uglavnom žene lakog morala i buntovnici bez razloga. Iako su najranije tetovaže nastale pre mnogo godina, mišljenja o tetovažama i danas su podeljena. Nedavna studija sprovela je istraživanje o tome šta frajeri misle o tetoviranim ženama, a rezultati bi vas mogli iznenaditi.

Studija se sastojala iz dva dela. U prvoj fazi, 31 muškarac dobio je zadatak pregledati slike 59 žena I izdvojiti njima najprivlačnije. Grupa od 11 žena koje su ocenjene kao najprivlačnije poslate su na sunčanje na plažu, od čega su pola vremena imale privremenu tetovažu na donjem delu leđa. Ispostavilo se da su muškarci istim ženama bili spremniji pristupiti dok su bile tetovirane. Takođe, vreme koje im je bilo potrebno da skupe hrabrost da im priđu, u proseku je bilo kraće kod tetoviranih žena dok su se za one bez tetovaže pripremali za prilazaki znatno duže.

Druga faza studije sastojala se u anketi sprovedenoj između 440 mladića, prosečne dobi 22 godine. Svakome ispitaniku bile su pokazane slike 11 žena s plaže, od čega su neke bile uslikane sa, a neke bez tetovaže. Pitanje je bilo da li smatraju da imaju šanse za izlazak s dotičnom damom, i ako da, smatraju li da imaju šanse za seks na prvom izlasku. Verojatno ste pogodili šta su rezultati pokazali - žene koje su imale tetovažu smatrane su lakšima! Za njih su ispitanici pretpostavili da će lakše dogovoriti izlazak i da će biti spremnije za seks na prvom dejtu..

Zaključak studije je bio da muškarci tetovažu na ženi percipiraju kao pokazatelj izražene seksualnosti i seksualne pristupačnosti. Upravo zbog navedenoga, sve vi koje razmišljate o tetoviranju, razmislite o tome dvaput.

Izvor: zanimljivo.ba

Pogledajte još