Horoskop za 25. maj: LAVOVI OKUPIRANI POSLOM, VAGE NE ZNAJU KOME DA VERUJU, A VI?

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES
Dan je odličan za pregovore, za pravljenje planova, dogovora, susreta sa onima koji su vam posebno veoma značajniji u saradnji.Prva Mesečeva četvt u Devici nagoveštava mogućnost zaključenja dobrog posla. Ne bi trebalo da se brinete ni oko čega, čak iako vam se čini da za to ima malo razloga.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS
Venera u Raku kao vladalac vašeg znaka i vaše astrološke kuće ličnosti obrazuje napet aspekt sa Uranom i to bi moglo značiti da ćete želeti da po svaku cenu uradite nešto što vi smatrate da je u vašem interesu. Možete pomisliti kako vam nekva Vodolija i neki Ovan prave smicalice ili pokušavaju da vam naude ali to su verovatno preuranjeni zaključci.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
Sa Devicom, Rakom ili Lavom bi svakako trebalo da pokušatae da nađete zajednički jezik. To je u vašem interesu jer se jednom godišnje dogodi da je prva Mesečeva četvrt u Devici a da je Merkur, vladalac i vašeg znaka i Device u vašoj astrološkoj kući ličnosti. Imate veću moć da upravljate drugima nego što vam se to čini.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
Sve ćete učiniti da bi rodbinski ili prijateljski odnosi bili dobri. Mnogi se oslanjaju na vas i pokušavaju da vam s druge strane i pomognu ako vi to budete zatražili. Međutim, postoje problemi o kojime nerado pričate i koje nem ođete lako da rešite jer to ne zavisi samo od vas. Javlja vam se bliska osoba sa interesantnom vešću.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO
Prva Mesečeva četvrt u vašoj astrološkoj kući posla i novca čini vas previše okupiranim poslom. To vam ne bi smetalo kada ne biste imali utisak da se svi mešaju u vaše odluke i da vam ne dozvoljavaju da se okrenete onome što je za vas najbolje, nekim novim aktivnostima koje vas u poslednje vreme okupiraju.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO
Merkur koja vlada vašom astrološkom kućom ličnositi ide retrogradnim hodom preko astrološke kuće karijere kojom takođe vlada i vi možete biti pomalo zbunjeni razvojem dogažaja jer su i dva svetla, Sunce i Mesec u ovim dvema kućama, u prvoj Mesečevom četvrti. Imate utisak da se nešto veoma značajno dešava na vašem poslu i da morate da odreagujete.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA
Naglašeno astrološko polje inostranstva, rođaka, duhovnosti u kome se nalazi Merkur, donosilac vesti ali u retrogradnom hodu u konjukciji sa Marsom vas može u prilčnoj meri destabilizovati jer nećete znati kome da verujete. Dugogodišnjem poslovnom parnteru ili nekom ko želi da vam pomogne i ko živi u inostranstvu ali sa tom osobom ne možete lako da nađete uvek zajednički jezik.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Brze planete koje poguduju onima koji vole da donose odluke na prečac, u znacima u kojima se dobro 'osećaju' donose vam mogućnost da započnete neki posao strancima. Oslonite se na Bika ili na Raka ali sa Devicom i Blizancima nemojte sklapati poslove ovih dana jer neće imati mnogo vremena za vas. Moguće da neće održati obećanje.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS
Naglašeno astrološko polje vašeg posla i novca kao naglašeno astrološko polje karijere, autoriteta u kome se nalazi prva Mesečeva četvrt može doneti neku vrstu kolebljivosti kada je u pitanju posao koji bi trebalo da što pre započnete. Ako mate poslovnog partnera,verovatno se inatite i pokušavate da se dogovorite oko bitnih pitanja ali vi ipak namećete svoje uslove.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS
Naglašeno astrološko polje partnerskih odnosa sa lepo postavljenom Venerom obećava uspeh u javnosti dok naglašeno astorloško polje posla i inostranstva obećava mogućnost sklapanja posla sa strancima. Ne bi trebalo da se previše nervirate ako vas jedna Vodolija bude podsetila na neispunjena obećanja. Možete dobiti neočekivani poziv od Vodolije.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Prva Mesečeva četvrt u astrološkoj kući novca koji zađujete preko partnerskih odnosa može doneti mnogo toga interesantnog ako budete spremni da prihvatite posao koji vam nude. Nemojte brinuti o plaćanju, sve će biti regulisano u vaš korist. Jedan Lav štiti vaše interese čak iako vam to možda ne izgleda tako u ovom momentu.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
Sve što želite je da vam neko ponudi neki nov posao ili da napravite dobar dogovor sa onima koji bi mogli da vam pomognu da svoje snove ostvarite. Pokušavate da napravite ravnotežu između onoga što vi intimno želite i što je realno moguće.Sa Rakom i Lavom možete napraviti okvirno neki dogovor od koga ćete imati koristi.

Nadlanu / izvor: conopljanews

Pogledajte još