GAGA NIKOLIĆ BOLJE: Sam ustaje iz kreveta, ručao sa Milenom

Dragan Nikolić je u četvrtak zbog ozbiljnih problema s disanjem morao da bude priključen na aparate, ali sada se oseća se bolje.  Inače, on je i pre ovog četvrtka imao više problema sa  zdravljem, a iako mu je bolje, i dalje je na intenzivnoj nezi Urgentnog centra Kliničkog centra Srbije.

Uz njega je juče celo popodne bila njegova supruga Milena Dravić, koja mu je donela i neke sitnice od kuće, a čak su i ručali zajedno.

- Proslavljena glumica je zbog paparaca koji su je čekali na ulazu sprovedena do njegove sobe s potpuno drugog kraja bolnice, tako da je njen dolazak prošao neprimećeno. Lekarima i medicinskim tehničarima koji brinu o njegovom zdravlju zabranjeno je da međusobno komentarišu njegovo stanje. Glumac samostalno ustaje iz kreveta, gleda TV i prima redovnu terapiju. Za nekoliko dana biće odlučeno da li će biti premešten na neko drugo odeljenje. Lekari čine sve da mu se ponovo ne pogorša zdravstveno stanje, što je bilo posledica infekcije i visoke temperature, a bio mu je ugrožen rad pluća i u krajnjoj liniji život - priča izvor blizak glumačkom paru.

Izvor: Kurir

Pogledajte još