Evo zbog čega treba da pijete vodu sa limunom i medom: Oduzme vam 2 minuta, a rezultati su neverovatni

Istoriju svoje neverovatne transformacije priča Kristal Devis. Njena priča otkriva kako neuobičajene metode mogu da daju sjajne rezultate.

Pre godinu dana teško sam obolela od gripa. Lekovi iz apoteka nisu bili posebno efikasni. Jedna žena mi je preporučila da pijem toplu vodu sa medom i limunom svako jutro. Naravno, reagovala sam skeptično, ali ipak sam je poslušala. Grip je prošao, ali ovaj napitak se jako dopao, pa sam počela sam da ga pijem svaki dan. I to činim već godinu dana. Evo šta se kod mene promenilo:

1) VEĆ GODINU DANA NISAM SE NIJEDNOM PREHLADILA. NE MUČE ME VIŠE BOLOVI U ŽELUCU

Celog života sam se razboljevala i nijedan virus me nije zaobišao. Istina, nikad nisam verovala u snagu narodne medicine. Bila sam rob apoteka. Od kada pijem ovaj napitak, za celu godinu čak nisam ni jednom kinula. Moje glavobilje su prošlost. Sada nosim med i limun gde god da krenem. Pijem taj napitak čak i u hotelima.

2) VIŠE NE PIJEM JUTARNJU KAFU, ALI SE VEOMA LAKO SE RAZBUDIM

Moj limuno-medeni koktel izbavio me od zavisnosti od kafe. Ranije, da bih se potpuno razbudila, bilo mi je potrebno skoro sat vremena. Sada imam mnogo više energije u toku dana. Odlično se naspavam, i nasmejana sam ujutru. Više nisam nervozna i zaboravila kada sam poslednji put osećala napetost u prvom delu dana.

3) LJUDI U MOJOJ OKOLINI SU POSTALI ZDRAVIJI. I TO JE NAJVEĆA NAGRADA

Ubedila sam celu porodicu da slede moj primer. Tako, u prošloj godini, grip i druge zimske nevolje, nisam dobila ni ja, niti bilo ko iz moje porodice.

Ne znam kako deluje ovaj čaroban napitak, ali on radi! Veoma sam zahvalna toj ženi na savetu.

MOJ RECEPT

Za čašu napitka iscedim polovinu limuna, dodajem kafenu kašiku meda. Sve prelivam toplom prokuvanom vodom. Pijem svako jutro, nakon buđenja. Treba da kažem da ukus ovog koktela može da se menja: sve zavisi od meda i limuna, koji konzumirate. Ponekad je kiselkast, ponekad je presladak.

Izvor: Žena