STVAR JE OZBILJNA: Seve i mali Keba žive zajedno

Kebin sin je na Instagram profilu potvrdio vest o zajedničkom životu, i to kada je okačio fotografiju na kojoj se vidi kako na bračnom krevetu stoje njegove i Severinine stvari, ali i garderoba njenog sina Aleksandra.

- Igor se zbog Seve preselio u Zagreb, i to posle mesec i po dana veze. Kako sami kažu, od prvog trenutka znali su da je to prava stvar i imaju velike planove za budućnost. Šuška se da je pevačica trudna i da su oboje zbog toga presrećni, ali je još rano da potvrde tu informaciju. Svuda idu zajedno, ne odvajaju se nijednog trenutka. S obzirom na to da Severina ima veliki stan u Zagrebu, predložila je Igoru da živi kod nje. Čini mi se da se otkad žive zajedno još više vole - kaže za Alo! izvor blizak paru.

Sin Dragana Kojića se zbog pevačice preselio u Zagreb i sada živi u njenom stanu

- Oni se zaista lepo slažu, a Severina je poput tinejdžerke, blista. Nedavno je rekla da joj je najlepše jutro kada otvori oči pored dva najvoljenija muškarca. Mislila je na Igora i sina Aleksandra. Njihova adresa je za sada u Zagrebu, ali će često dolaziti i u Beograd zbog Kojićeve porodice i prijatelja. Severinin sin obožava Igora i odlično se slažu - završava priču naš izvor.

Izvor: Alo


Pogledajte još