Horoskop za 26. maj: RIBE ĆE IMATI NAPORAN DAN, VAGE ĆE IMATI TAJNI RAZGOVOR SA RAKOM, A VI?

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES
Napet aspekt između Meseca u Devici i Marsa u Blizancima donosi izvesnu tenziju na poslu i nemogućnost nalaženja lakog rešenja za problem sa kojim ste suočeni. Moguće da preuveličavate probleme ili da verujete da će vam pomoći jedan Lav, što se lako može dogoditi ako nađete pravi način kako da sa njim izađete na kraj.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS
U dilemi ste kako da postupite kada je u pitanju posao koji bi trebalo da što pre obavite, moguće da se radi o nekom ko vam je izuzetno drag.Odgovara vam pozicija Meseca, naročito ako znate šta hoćete i ako ste se već odlučili za posao koji verujete da će vam se isplatiti.Mougća saradnja sa Ribama.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
Tri planeta u vašem znaku u napetom aspektu sa loše postavljenim Mesecom donosi vam probleme, posebno ako se bavite privatnim poslom. Možda ćete biti na nekog ljuti ali bez neke veče potrebe. Ne bi trebalo da produbljujete jaz između vas i Strelca ili Jarca.Ne ulazite u raspravu sa Devicom.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
Pravite planove kako da rešite veoma važan problem. Ne govorite nikome o onome što planirate da uradite. Nemojte se perviše nervirati ako se neka situacija ne bude odvijala kako ste planirali. Moguća su manja neprijatna iznenađenja, naročito ako poslujete sa Vodolijom ili Jarcem.Nemojte odustati od plana da radiste sa stracnima.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO
Trudite se sa budete fer prema svima ali da i vi zaradite i da svima bude dobro. Ne možete se dogovoriti sa Jarcem ako ne budete fer, iskreni i ako ste aprilski Bik. Rođeni u poslednjoj dekadi znaka nemaju osećaj sigurnosti kada su u pitanju finansije.Prva Mesečeva četvrt utiče na vaše ambicije.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO
Spremni ste da dogovorite oko novog posla ali u stvari pravite taktiku kako da sami dođete do cilja i kako da što pre vidite rezultat napora koji ulažete u svakodnevni posao. Veliki oslonac nalazite u ljubavnom partneru i ako se radi o Blizancima ili Raku, poslušajte njegove savete.Očekujete poziv od nekog ko vam je nešto obečao.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA
Ovo bi mogao biti povoljan dan za one koji su spremni da sarađuju i po pitanjima koja nisu baš prijatna ili da vode razgovore o nečemu što im ne odgovara. Imate podršku osobe koja ima iskustvo u poslu kojim se bavite.Dobijate poziv od jednog Ovna koji vam nije naročito simpatičan. Obavićete razgovor u tajnosti sa Rakom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Tranzit Venere i Meseca u čini vas spremnim da izlažete svoje stavove i svoja osećanja što kod sagovornika može stvoriti osećanje griže savesti jer unosite mnogo emocija u ono što pričate.Pokušavate da nekog ubedite da treba da prihvati vašu sugestiju u vezi sa zajedničkim poslom.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS
Dobro bi vam došla saradnja sa jednim Ovnom ili Vodolijom ali vi niste spremni da ni u čemu popustite ili se previše ležerno odnosite prema nekim poslovnim ponudama koje vam mogu doneti mnogo toga što ni ne slutite. Moguća je obnova saradnje sa nekim ko živi u inostranstvu.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS
Trudite se da nađete kompromisno rešenje kada je u pitanju saradnja sa Bikom ili nekom Vagom. Ne bi trebalo da vam niko sugerira šta da radite, morate sami doneti odluku a ukoliko ste nesigurni, pitajte za savet koleginicu koja je bar tri do sedam godina starija od vas. Moguća vest o novom poslu.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Dobijate poziv da se sretnete sa Strelcem ili Lavom i niste sigurni da li ste na pravom putu kada je zajednička saradnja u pitanju jer biste želeli da izbegnete nerviranje a u radu sa njima to nije moguće. Imate utisak da zavisite od drugih a to vas posebno nervira.Nekome je stalo da se sa vama sretne i obavi razgovor u četiri oka.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
Naporan dan jer želite da postinete sve ono u čemu kasnite već duže vreme i bićete verovatno spremni da se maksimalno iscrpljujete u poslu koji bi mogao da vam donese dobre prihode. Verujete u mogućnost obnove saradnje sa drugim Strelcem.Dobijate poziv da se vidite sa nekim s kim ste sarađivali pre oko sedam godina.

Nadlanu / izvor: conopljanews

Pogledajte još