Ekipa filma SAN ANDREAS u pomoći NEPALSKIM ŽRTVAMA

Za dva dana u bioskope širom sveta dolazi film “San Andreas”. San Andreas je akcionii triler koji nam donosi odgovor na pitanje šta bi se desilo da se upravo danas najpoznatiji rased (pukotina u zemlji) na svetu probudi.

Priča prati pilota helikoptera i spasioca Reja (Dwayne Johnson) koji nakon stravičnog zemljotresa kreće iz Los Andjelesa u San Francisko sa svojom suprugom sa kojom nije u najboljim odnosima kako bi spasili ćerku jedinicu. No, njihovo putovanje samo je početak užasa koji priroda sprema.

Kako je neposredno pred početak distribucije filma veliki zemljotres pogodio Nepal, producenti filma su odlučili da deo sredstava zaradjenih na blagajnama daju u dobrotvorne svrhe za žrtve nepalskog zemljotresa. Pored toga marketing za film je preusmeren i modifikovan i u cilju davanja korisnih informacija za reagovanje kod neposredne opasnosti od potresa.

Dvejn Džonson još jednom briljira u žanru koji mu najviše pristaje a pored njega u filmu se pojavljuju i Alexandra Dadario, Karla Djuno i mladi Koton Hajns.

Film je sniman u pustinjskim prostranstvima Australije koja su dočarala ogromne pukotine u zemlji, dok je veći deo scena snimljen na autentičnim lokacijama u San Francisku.

Film u domaće bioskope stiže u četvrtak 28.05 link ka trejleru se nalazi u nastavku: