PROMAŠENE LJUBAVI: Ovih 9 stvari pokazuju da vaš partner nikad neće biti - onaj pravi

1. Neodgovorni

Iako imate sjajnu hemiju i mnogo toga zajedničkog, nikako se ne možete pouzdati u tu osobu. Ako vam vaš instinkt govori da to ne valja slušajte ga, on ne postoji bez razloga.

2. Osobe koje žele previše odjednom

Znate se dva mjeseca, a već imate ključeve od njegovog stana i popis fakulteta na koje bi trebalo da idu vaša deca? To shvatite kao zvono za uzbunu, jer za dobre stvari treba vremena, a ako je nešto dobro ne treba to požurivati i zaletati se glavom u zid.

3. Sebični

Sjajan partner ne misli samo na sebe već i na drugu stranu. Sebičnost je jedna od najgorih ljudskih osobina i pomerite se od toga što pre. Za vezu i/ili brak potrebno je dvoje ludi, a ne jedan ogroman ego.

4. Kritičari

Konstruktivna kritika je sjajna stvar, ali konstantno pametovanje i zanovetanje su stvari kojima u skladnom odnosu nije mesto. Uostalom, svako bi trebalo prvo da pogleda sebe, a tek onda da pametuje drugima.

5. Osobe koje su uvek u sporednoj ulozi

Takvima je sve uvek okej i slažu se sa svakim vašim predlogom, pa im ne pada na pamet da predlože nešto drugo. Vama treba partner, a ne asistent, neko ko će preuzimati inicijativu i terati vas napred, a ne usporavati.

6. Narcisoidni

Oni nikada nikad ne greše, a još manje će to priznati. Ne osećaju empatiju i nije ih preterano briga za ljude koji ih okružuju, a to su sve osobine koje s kvalitetnim partnerom nemaju nikakve veze.

7. Onaj koji ne može da zadrži posao

Ako osoba stalno menja poslove i dobija otkaze to je indikator za jedan mnogo veći problem. Naime, to pokazuje nesposobnost za stvaranje dugoročnih obaveza, što uključuje i vezu ili brak. Bežite od takvih ljudi glavom bez obzira.

8. Oni koji imaju preterane reakcije

Svađe i diskusije su sastavni deo života isto kao i burne reakcije. Ipak, u svemu treba imati granicu, a drama, urlanje i nezrelost toksični su za svaki odnos.

9. Samotnjaci

U vezi ili braku normalno je da svako ima vlastiti život. Ipak, jedno je uzeti vreme za sebe, a drugo biti dovoljan sam sebi u potpunoj samoći. Ko voli da bude sam neka i ostane sam.

Izvor: Magazin

Pogledajte još