SKANDAL U PARKING SERVISU: Dobio batine jer nije ustao dok je pričao sa ŠEFOM

0

Aleksandar Jovanović, pomoćnik direktora novosadskog „Parking servisa“, pretukao je Z. M., radnika preduzeća.

Incident se dogodio u zgradi “Parking servisa” u ulici “Filipa Višnjića”

Pomoćnik direktora je pre nedelju dana nasrnuo na Z. M. ispred zgrade preduzeća jer nije ustao sa klupice dok je razgovarao sa njim.

– Sedeli smo na klupici kada je došao je Jovanović i pitao Z. M. da li su oprana kola, na šta je on odgovorio da pretpostavlja da jesu. Jovanović je tada dreknuo „ustani dok razgovaraš sa mnom“. Počeo je da viče i da ga vređa i naredio mu da odmah krene kod njega u kancelariju – priča radnik koji je prisustvovao događaju.

Prema njegovim rečima, čim su ušli u kancelariju, pomoćnik direktora prvo je odgurnuo radnika. Posle sočnih psovki, nekoliko puta ga je svom snagom izudarao šakama u grudi. Radnik je izleteo iz kancelarije i pobegao. Odmah je otišao u Klinički centar Vojvodine na pregled, a slučaj je potom prijavio i policiji. Od udaraca su mu grudi i ramena puna masnica.

Kako nezvanično saznajemo iz izjava koje su dali u preduzeću, Z. M. je naveo da mu je Jovanović pretio da će, ako bilo kome ovo prijavi, „biti gotov“. Iz „Parking servisa“ su potvrdili da je došlo do incidenta.

– Slučaj je prijavljen policiji i posle uviđaja počela je redovna procedura, a rezultate još očekujemo. Stevan Lugonja, direktor preduzeća, zahtevao je izveštaj o ovom događaju, učesnici su dali izjave, a stav preduzeća o eventualnim sankcijama biće poznat posle završetka procedure – saopštili su iz Službe za odnose sa javnošću “Parking servisa”.

Kako tvrde radnici ovog preduzeća, od kada je Jovanović kao pomoćnik direktora došao u zgradu u Ulici Filipa Višnjića, zabranio je svim zaposlenim da odlaze u direkciju preduzeća koja je u Bulevaru Mihajla Pupina, pa sve poslove koje treba da imaju s administracijom i rukovodstvom obavljaju preko kurira

– U „Parking servis“ Jovanović je došao prvo preko Upravnog odbora 2012. Kad su ukinuti upravni odbori, postao je i član Srpske napredne stranke i zaposlio se u preduzeću. Nekada je bio policajac – kažu radnici „Parking servisa“. Z. M. je najavio da će ga tužiti.

Nadlanu / izvor: blic

Foto: youtube printscreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.