POLITIČARI STRAHUJU OD ŠAVIJE: Tajno snimala seks sa svim ljubavnicima

Mnogi političari su u strahu nakon pevačicine izjave da joj je kamera u spavaćoj sobi non-stop uključena, bar kada su u jeku akcije sa partnerima u pitanju.

– Snimala sam seks sa svim muškarcima sa kojima sam bila. Ne bojim se da bi ti snimci mogli da dospeju u javnost, jer ih ti muškarci nemaju. Snimke posedujem samo ja i zaključani su u mom stanu – rekla je Šavija za „Alo!“.
Na pitanje koliko takvih kućnih videa ima, uz osmeh je poručila:
– Imam ukupno 15 snimaka – tvrdi Šavija. Pa hajde da joj verujemo na reč da je bila sa „samo“ toliko muškaraca, s obzirom na to da je javnosti već poznato skoro toliko njenih bivših.

Nakon ovog priznanja atraktivne plavuše i prozivki ukućana da imaju dokaze da je Nataša spavala sa mnogim državnim funkcionerima, mnogi političari su u strahu. Svesni da, ukoliko pevačica u javnost pusti snimke, mogu ostati bez supruga, ali i fotelje, pa čega im je žalije, pokušavaju na sve načine to da spreče.

Kako saznajemo, oni koji su bili u vezi sa njom spremni su da Šaviji ponude ogroman novac kako bi otkupili video-traku sa, po njih, kompromitujućim materijalom.

Mnogi pomno prate rijaliti „Parovi“, jer ih brine da li bi Nataša u stanju pijanstva mogla da odveže jezik i prizna avanture sa oženjenim političarima. Očekujemo neočekivano.

Nadlanu / izvor: zoomportal

Foto: youtube printscreen