HRT će ponovo biti gledan u Srbiji: Uvode erotiku na javni Servis

Hrvatska radio-televizija (HRT) je na poziv za javnu nabavku programa od nezavisnih proizvođača dobilaukupno 204 ponude, najviše za "kratke formate" o nauci i obrazovanju i zabavne emisije, ali i tri ponude za erotsku emisiju kao planiranu novost u programu javne televizije, prenosi B92.

Kako je stajalo u pozivu, HRT je tražio emisiju o erotici koja će "na moderan, informativan, provokativan i senzualan način kod gledalaca podsticati radost življenja i ljubavi", prenela je agencija Hina.

U pozivu nije bilo nikakvih ograničenja, osim zakonskih, a jedini uslov je bio da emisija ne sme da se odvija u klasičnom televizijskom studiju.

Erotska emisija je predviđena za emitovanje na Trećem programu HTV čiji je urednik Dean Šoša, a planirano je dvadesetak polusatnih epizoda koje bi se prikazivale posle 23 sata.

Šoša je pre zatvaranja poziva za nabavku programa rekao da je interes za erotsku emisiju veliki jer, kako navodi, gledaoce naizgled više zanima politika, što nije istina, pošto je ljudima erotika puno važnija od politike.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.