ZORANNAH SE OGLASILA: Ostala sam sama, nemam više nikoga da mi čuva leđa

Nakon što je pre 5 godina ostala bez oca, najpoznatijoj domaćoj modnoj blogerki Zorani Jovanović sada je preminula i majka. Ona je tu vest podelila sa svojim pratiocima na svom Instagram profilu što je izazvalo brojne reči podrške, ali među njima izdvojio se komentar Jelene Karleuše koji su mnogi oštro osudili.

Zorana se prvi put oglasila nakon tužnog događaja, a njene reči prenosimo u celosti:

Hvala puno svima na divnim recima ovih proteklih par dana. Smrt moje majke nije dosla iznenada, dugo je bila bolesna a stanje se izuzetno pogorsalo poslednjih par meseci.. Poslednjih mesec dana sam znala sta se sprema i nekako se pripremila na to i ako na takve stvari nikada ne mozes da se pripremis. Nazalost vec sam jednom prosla kroz to i znam sta ne smem da uradim. Ne znam koliko vas zna kako je moj blog nastao ali da skratim pricu, trebalo mi je nesto da se dignem nakon tatine smrti. Pala sam u krevet iz kog nisam izasla par meseci i to je poslednja stvar koju sada sebi smem da dozvolim. Tim pre sto sam ostala sama i nemam vise nikoga da me gura i drzi mi ledja. Tako da koliko god nekome to suludo zvucalo, ja moram da radim. Dala sam sebi ovih par dana, ali iskreno najteze tek dolazi i ja to znam. Dakle blog ce biti updatovan u petak- imam nekoliko islikanih postova, instagram ce biti mesto gde vi nikada necete moci da vidite da sam tuzna jer to nije mesto za tugu. Ja cu svoju bol da drzim u svoja 4 zida a ovo je mesto za posao i za lepe trenutke. Tako da ako me vidite da se smejem na slici, ne znaci da sam srecna, znaci da samo imam dobar dan ili dobar trenutak. Video cu snimiti takodje u najbrzem mogucem roku. Jedino vlogova nece biti dok ne budem spremna da delim svoj dan sa vama ponovo. Moram da se vratim u rutinu jer ako ponovo dozvolim sebi da padnem na nacin na koji sam pala pre 5 godina tesko cu se dici ponovo. Crninu takodje necu nositi. Nemam potrebu kao sto je nisam imala ni tada i to ne znaci da mi je manje tesko. Ne zelim nesto da radim samo zato sto to neko ocekuje. Svako se sa gubitkom nekog bliskog nosi na svoj nacin i ako se ne slazete sa ovime molim vas da ne komentarisete to. Ja svoju majku volim najvise na celom svetu kao sto je svako od vas voli i niko nema prava da mi kaze kako bih trebala da se ponasam u ovim trenutcima. Dakle krecemo da radimo od sutra kao sto je i bilo do sada jer je to ono sto je moja mama zelela vise od icega.

Hvala puno svima na divnim recima ovih proteklih par dana. Smrt moje majke nije dosla iznenada, dugo je bila bolesna a stanje se izuzetno pogorsalo poslednjih par meseci.. Poslednjih mesec dana sam znala sta se sprema i nekako se pripremila na to i ako na takve stvari nikada ne mozes da se pripremis. Nazalost vec sam jednom prosla kroz to i znam sta ne smem da uradim. Ne znam koliko vas zna kako je moj blog nastao ali da skratim pricu, trebalo mi je nesto da se dignem nakon tatine smrti. Pala sam u krevet iz kog nisam izasla par meseci i to je poslednja stvar koju sada sebi smem da dozvolim. Tim pre sto sam ostala sama i nemam vise nikoga da me gura i drzi mi ledja. Tako da koliko god nekome to suludo zvucalo, ja moram da radim. Dala sam sebi ovih par dana, ali iskreno najteze tek dolazi i ja to znam. Dakle blog ce biti updatovan u petak- imam nekoliko islikanih postova, instagram ce biti mesto gde vi nikada necete moci da vidite da sam tuzna jer to nije mesto za tugu. Ja cu svoju bol da drzim u svoja 4 zida a ovo je mesto za posao i za lepe trenutke. Tako da ako me vidite da se smejem na slici, ne znaci da sam srecna, znaci da samo imam dobar dan ili dobar trenutak. Video cu snimiti takodje u najbrzem mogucem roku. Jedino vlogova nece biti dok ne budem spremna da delim svoj dan sa vama ponovo. Moram da se vratim u rutinu jer ako ponovo dozvolim sebi da padnem na nacin na koji sam pala pre 5 godina tesko cu se dici ponovo. Crninu takodje necu nositi. Nemam potrebu kao sto je nisam imala ni tada i to ne znaci da mi je manje tesko. Ne zelim nesto da radim samo zato sto to neko ocekuje. Svako se sa gubitkom nekog bliskog nosi na svoj nacin i ako se ne slazete sa ovime molim vas da ne komentarisete to. Ja svoju majku volim najvise na celom svetu kao sto je svako od vas voli i niko nema prava da mi kaze kako bih trebala da se ponasam u ovim trenutcima. Dakle krecemo da radimo od sutra kao sto je i bilo do sada jer je to ono sto je moja mama zelela vise od icega