OD PERVERZIJA DO POTPUNOG BIZARA: Najluđe stvari koje su momci tražili devojkama

Na početku veze obično svi pokušavaju da ostave što bolji utisak, dok neke ludosti na videlo izlaze tek kasnije. Iako i muškarci i žene mogu biti jednako “ludi”, portal Elit Dejli donosi ispovesti svojih čitateljki i njihove primere ludosti koje su doživele od svojih partnera.

Zlatni dečko

Moj bivši je čitao knjigu “50 nijansi sive”. Nakon toga me je pitao može li da se popiški na mene ispod tuša. Nažalost, ovo ne izmišljam, a raskinuli smo vrlo brzo nakon toga.

Treći član

Moj bivši me nakon dva meseca veze pitao jesam li zainteresovana za seks u troje. Ono što me je još više začudilo je bila njegova želja da “treći” bude još jedan muškarac.

Muškarac ili klinac?

Moj bivši je bio užasno mamuran i nije hteo da ide na posao. Forsirao me je da nazovem njegovog šefa i objasnim mu da je bolestan, jer on nije mogao da se suoči s tim.

Nevaljali dečko

Na jednom sastanku s muškarcem s kojim sam kratko izlazila, on je pokušavao da me uveri kako mogu na brzinu da zaradim 1000 dolara. Sve što je trebalo da uradim je da stavim kožnu masku na lice i da ga potpuno gola udaram bičem po zadnjici 30 minuta. Ispostavilo se da je on porno glumac, a pre toga smo bili u vezi dva meseca.

Planer

Imala sam dečka koji mi je rekao: “Pripremi se, imaćemo analni seks za šest meseci”. Šest meseci? To se najavljuje? Tako!?

Onaj koji bi mogao da završi u zatvoru

Bivši dečko me nakon nekog vremena pitao da li bi mogao da gurne pivsku bocu u moju vaginu. Sledeće bolesno pitanje nakon toga je bilo možemo li da se igramo tako da je on silovatelj, a da ja se odupirem seksu.

Njuškalo

Jednom me bivši dečko pitao mogu li da se istuširam nakon druženja sa svojim muškim prijateljima. Navodno ga je užasno odbijao miris njihovog afteršejva koji se “zadržao” na meni nakon sedenja s njima.

Sportista

Bili smo kratko u vezi i završili smo u Ikei u šopingu. Imao je ideju da bacamo tanjire za jelo kao frizbije. Sviđala mi se ideja i želela sam da ga zadivim pokazujući mu svoju “zabavnu stranu”. Ta zabava me koštala 125 dolara.

Razmena

Jednom me je bivši dečko obavestio kako će, ako prestanem da pušim, dopustiti da ja njega zadovoljavam dildom. Nisam imala nikakvu želju za tim.

Izvor: 24sata.hr