AL' ĆE SE UGOJE: OneRepublic tražili gibanicu, sarme, kajmak i “leskovački voz”

Bend OneRepublic nam stiže 6. juna u Arenu, gde će održati svoj prvi koncert u Srbiji, koji fanovi ove fantastične petorke iz Kolorada iščekuju s nestrpljenjem već više godina.

Iako velike zvezde koje pune arene širom sveta, momci iz benda OneRepublic i njihova brojna produkcijska i tehnička podrška su sve osim razmaženi i zahtevni. Naprotiv, njihova rajder lista je odraz onoga što su privatno, ali i na bini – energični, fokusirani pre svega na dobru muziku i zdrav život, uvek pozitivni, raspoloženi i simpatični.

Poznato je da frontmen Rajan Teder i njegovi prijatelji iz benda vode zdrave živote, uživaju u trčanju i daleko su od “rokenrol lajfstajla”. Zbog toga su na bini uvek puni energije i deluju kao da se ne umore ni posle skoro dva sata koncerta. Tako su OneRepublic od organizatora beogradskog koncerta, pored ostalog, tražili obroke od organskih i niskokaloričnih namirnica, različito voće, jogurte i vodu od kokosa.

Dokaz da nam 6. juna u Kombank Areni pripremaju moćan nastup jeste i različito koštunjavo voće koje su tražili da im se pripremi u garderobi. Takođe, vole i kvalitetnu crnu čokoladu, što sigurno nije iznenađenje za njihove ženske fanove koje znaju da su Rajan, Zek, Brent, Edi i Dru slatki jednako koliko su talentovani.

Momci su poželeli i da probaju neko lokalno pivo, pa organizatori planiraju da ih iznenade vrhunskim pivima koje Srbija može da ponudi.

Svi koji prate OneRepublic na društvenim mrežama znaju da momci uvek obiđu grad u kome gostuju i uživaju da probaju najbolje što lokalna gastronomija ima da ponudi. Kao što su najavili u više navrata, momci su veoma uzbuđeni što dolaze u Srbiju o kojoj su čuli sve najbolje, tako da je organizator spremio niz iznenađenja za njih. Tim za gostoprimstvo će OneRepublic upoznati sa Beogradom i počastiti ih najukusnijim kulinarskim specijalitetima. Tako će gosti Beograda uživati u gibanici, sarmicama od zelja, kajmaku, vreloj proji, “leskovačkom vozu”, punjenim tikvicama, ajvaru, šopskoj salati, svežem voću iz domaćih voćnjaka, slatku od šumskih jagoda i drugim ukusima Srbije i regiona koji će ih sigurno oduševiti i ubrzo vratiti na naše prostore.

Pogledajte još