ZOVE ME DRUGARICA: 4 bolja načina da zbrišeš sa lošeg sastanka

1. “Moram da budem na drugom mestu za pola sata.” Već nakon par minuta osetićete da li postoji ikakva privlačnost među vama. Zato mu odmah na početku sastanka recite da od pre imate nešto dogovoreno i da ćete morati da odete za pola sata. Ako je vaš instinkt bio pogrešan i momak i nije tako loš, opet niste upropastili priliku za drugi sastanak.

2. “Mislim da bismo bili super prijatelji.” Ne privlači vas nimalo? Recite mu odmah na početku kako mislite da biste bili super prijatelji. Gotovo je sigurno da na to neće pristati i da će i on jedva čekati da se sastanak završi. Nijedan muškarac koji traži vezu ne želi da bude samo prijatelj sa ženom koja mu se sviđa.

3. “Imala sam dug dan na poslu.” Naporan radni dan, rani jutarnji poslovni sastanak, pa i upala sinusa može vas činiti preumornom za duže druženje. Zevnite nekoliko puta i ljubazno mu recite da bi trebalo da pođete kući jer morate da se naspavate.

4. Jednostavno budite iskreni. Nema boljeg načina da završite loš sastanak nego da samo kažete “Drago mi je da smo se našli, ali iskreno, mislim da ne bismo bili dobar par.” Kažete li to ljubaznim tonom, možete se nadati da će vas razumeti i ceniti vašu iskrenost.

Izvor: zadovoljna.hr