Horoskop za 29. maj: ŠKORPIJE MORAJU DA ISPUNE OBEĆANJA, LAVOVI IMAJU PRILIKU DA ZA POMIRENJE, A VI?

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES
Mesec u dobrom aspektu sa Suncem, Marsom i Merkurom donosi nove šanse u nekim pregovorima i u pokušaju da rešite problem sa jednom Škorpijom koja vam u velikoj meri pravi probleme. Ne bi trebalo da ulazite u konflikt sa Rakom, Vagom ili Jarcem. Mnogi bi želeli da se sretnu sa vama.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS
Naporan dan za one koji sebi postavljaju nemoguće ciljeve ili koji žele da isteruju pravdu. Ako vam je poslovni partner postavio neke uslove, bilo bi bolej da ih ispunite nego da se nepotrebno raspravljate oko nebitnih detalja. Moguća je ponuda u vezi sa dobro plaćenim poslom od nekog Lava ili Strelca.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
Dan je povoljan za rad sa drugim vazduđnim znacima ali ne i sa Rakom, Jarcem ili Škorpijiom. Nemojte se preterano opterećivati onim što od vas očekuju drugi. Sasvim vam je dovoljno da ispunite ciljeve koje ste sami sebi zadali. Možete biti opušteni jer umete dobro da se snađete u svakoj situaciji.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
Ovo je jedan od napornjih dana za one koji rade sa osobama koje su pomalo svojeglave ili ako nemate baš sasvim rešen status ni na poslu ni u porodici. Možete se osetiti pomalo iskorišćenim od strane osoba koje su starije od vas i koje očekuju da im ispunjavate svaku želju.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO
Ne bi trebalo da se previše nervirate oko nečega što nije vredno toga. Dobićete mogućnost da se sretnete sa nekom Vagom ili drugim Lavom na nekom većem skupu. Imate priliku i da se pomirite sa nekim ko vam nije uvek bio naklonjen ili je bio neprijatno iskren što vama baš i ne odgovara.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO
Vaši planovi ne zavise isključivo od vas i verovatno ćete želeti da se sretnete sa nekim i da razgovarate o bitnim pitanjima. Imate mogućnost da se isktanete u sportu ili u nekim medijskim poslovima ili u IT tehnologijama. Ako se bavite pisanjem, imaćete više uspeha nego što pretpostavljate.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA
Dobijate poziv da se sretnete sa nekim Lavom ili Ovnom moguće i sa Blizancima. Verujete da možete da nađete izlaz iz trenutnih problema koji se možda i ne odnose na vas lično nego na nekog iz vaše porodice, kruga prijatelja ili iz neposrednog orkuženja, moguće da se radi o nekom vašem saradniku.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Trudite se da osvojite naklonost jednog Raka a on je već na vašoj strani i zastupa vaše interese i da to od njega niste tražili Jarac vas takođe izuzetno ceni ali s razlogom i kritikuje. Niste dovoljno pažljivi prema njemu ili niste ispunili sve ono što ste mu obećali. Trebalo bi da napravite prvi korak ka pomirenju ili nastavku saradnje.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS
Saradnja sa inostranstvom može se značajno proširiti i možete doći u situaciju da morate da donosite važne odluke u vezi sa povećim novcem. Neko vam može zatražiti novac na zajam i verovatno ćete mu izaći u susret ali ako se radi o poslu u medijima, dobro razmislite s kim potpisujete ugovor.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS
Imate lepo mišljenje o nekom ko nije baš spreman da u nečemu popusti a vi ste uvereni da ćete uspeti da ga nagovorite na to. Nekome je veoma stalo da se sa vama sretne. Nemojte pothranjivati gorčinu u sebi zbog nekih neraščišćenih odnosa iz prošlosti. Dobijate poziv od Bika ili Device.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Trudite se da budete dobro raspoloženi negde na javnom mestu i da stvorite prijatnu atmosferu u vezi sa nečim što vam je izuzetno bitno. Želite da date na znanje da se na vas može računati. Bliski rođak ili prijatelj može vas podsetiti na obećanje koje ste mu svojevremeno dali.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
Imate mnogo obaveza imnogo planova. Pomalo ste naivni jer neko zloupotrebljava vašu ambiciju da bi preko vas ostvario svoje planove. Ako vaš posao ima bilo kakve veze sa javnošću, naročito ako ste umetnik, pazite šta gde kome pričate jer se vaše reči mogu pogrešno interpretirati na vašu štetu.

Nadlanu / izvor: conopljanews

Pogledajte još